ЗНИКЛИХ ТЕЛЯТ ПОВЕРНУТО ДО БАРАБОЙСЬКОГО ІНТЕРНАТУ

Кількість переглядів 574

Зниклих з підсобного господарства Барабойського психоневрологічного будинку-інтернату телят знайдено та повернуто. Дивовижним чином стадо опинилось за 70 км від місця їх постійної дислокації – у смт Великий Дальник.

На жаль дві худоби вже встигли потрапити у ДТП та загинути. Ще чотири разом зі стадом не знаходились. Але двадцять голів знайдено і завдяки допомозі небайдужих людей всіх вже повернуто до місця їх постійної дислокації.

Сподіваємось що і ще чотири знайдуться.

Керівництво Барабойського будинку-інтернату в особі Чалої Анни Терентіївни висловлює велику вдячність працівникам поліції та журналістам за допомогу у розшуку стада.

У разі якщо хтось має додаткову інформацію стосовно зниклих голів, прохання телефонувати:

  • 099-367-14-67 Анна Терентіївна

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ЗНИКЛИХ ТЕЛЯТ ПОВЕРНУТО ДО БАРАБОЙСЬКОГО ІНТЕРНАТУ

  1. Да, без ТЕЛЯжурналистов здесь не обошлось! Если бы не их героические поиски, то бродили бы до сих пор “беглые” телята по бескрайним просторам района.

      1. Романе а ви часом не знаєте кому належить ділянка: Кадастровий номер:5123755100:02:003:0669

    1. Телят меньше пропадало еслий было бы меньше таких долбо…в как Макар.

  2. “Мы пахали — я и трактор: трактор ехал, я пахал”. А как искали то, небось, по коровьим лепешкам? На первом курсе журфака неразумных юнцов учат тому, что время жизни любой новости или темы в интернете – максимум несколько дней. Потом, сколь бы резонансным не было событие, оно уходит из фокуса внимания. Но эта тема героического спасения телят – бессмертна и достойна Пулитцеровской премии за 2020 г.! Наконец-то раскрылось истинное предназначение этого журнаНЕДОРАЗУМЕНИЯ – телятам хвосты крутить…

  3. Завидуйте мовички аноніми …

    Від вас чути як аж зуби від заздрощів скрегочуть …

Comments are closed.