НАЙНЕБЕЗПЕЧНІША ДІЛЯНКА АВТОДОРОГИ Н-33 ЗНОВУ ПІДТВЕРДИЛА СВІЙ СТАТУС

Кількість переглядів 883

06 червня 2020 року на 8-кілометрі автодороги Н-33 «Одеса – Б.Дністровський – Монаші» відбулась дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Ця ділянка між населеними пунктами Прилиманське та Нова Долина знову підтвердила свій статус найнебезпечнішого на цій автостраді.

Мешканка Великодолинського на автомобілі Toyota Carina-E прямувала у бік міста Одеси. Перебуваючи на правій смузі руху її  автомобіль Toyota опереджав великовантажний MAN, який рухався у другій смузі руху. Водій MAN не помітив Toyota та почав перестроювання та в результаті маневру зачепив Toyota, яка в результаті зіткнення розгорнулася та вилетіла на зустрічну смугу руху де зіткнулась с автомобілем AUDI Q7.

В результаті ДТП ніхто з учасників не постраждав. Поліція скала протокол за результатами розгляду якого буде остаточно визначена вина кожного з учасників пригоди.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

5 thoughts on “НАЙНЕБЕЗПЕЧНІША ДІЛЯНКА АВТОДОРОГИ Н-33 ЗНОВУ ПІДТВЕРДИЛА СВІЙ СТАТУС

  1. Да это ужас! Я тоже об этом пишу в соц сетях! Нужно давно делать реконструкцию дороги!

  2. Дорогу когда сделают нормальную (с розделииельным забором, как Одесса-Киев)?

  3. Просто нужно уже как-то контролировать фуры, в концк концов. Потому что как не авария, так с участием фур. Спешил, не заметил, машину перед рейсом не проверил.
    Хорошо, что хоть без жертв обошлось.

  4. В украинском нет «сама небезпечна». Нужно писать «найнебезпечніша». Как можно допускать ошибки!?

Comments are closed.