ІНСПЕКТОР, ЯКИЙ ПРИЧЕТНИЙ ДО НЕЗАКОННОГО ВИВЕЗЕННЯ СЕМІ MITSUBISHI OUTLANDER ОТРИМАВ ПІДОЗРУ

Кількість переглядів 536

Інспектору Одеської митниці, який дозволив безперешкодно виїхати семи автомобілів «MITSUBISHI OUTLANDER» з території Чорноморського порту без сплати відповідних митних платежів повідомлено про підозру у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідством з’ясовано, що на початку листопада 2019 року митник, не перевіривши наявність поданої митної декларації щодо семи автомобілів «MITSUBISHI OUTLANDER» та сплату відповідних митних платежів, на видатковому ордері, що є товаро-транспортним документом, поставив відбиток особистої номерної печатки, чим дозволив безперешкодне вивезення з території Чорноморського порту вказаних авто.

Внаслідок таких протиправних дій службовця державі спричинено понад один мільйон гривень збитків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників УВБ ГУ ДФС в Одеській області.

По інформації: Прес-служба прокуратури Одеської області

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ІНСПЕКТОР, ЯКИЙ ПРИЧЕТНИЙ ДО НЕЗАКОННОГО ВИВЕЗЕННЯ СЕМІ MITSUBISHI OUTLANDER ОТРИМАВ ПІДОЗРУ

  1. На следующей недели и братик макасима получит свою пидозру, удачи сирожка, в добрый путь…

  2. Там где нашли первый оутлендер мы там видили часто грузина пату на бусе фолькцваген он в этот гораж приежал и уежал есть видео мы егодаже на телефон засняли думали что этот вор там ворует а он там мицик прятал.

  3. В понедельник видео в дбр отправим пусть увидят кто машины прятал по гаражам и откуда деньги решпть по судам , пусть проверят его причасность к приступному миру .

  4. Так скорее всего Гончарова выжигали дом стреляли по нему со своим другом грузином не могли кэш поделить Максимка как всегда наверное всё забрал себе вот пата и мстит.

  5. Я видила как патын мерседес заберал воришак с кражи на жби у наташи когда черес крышу к ней залезли и убежали через завод падла живёт в этом посёлке и гадит здесь.

  6. Так на машине Паты часто рысачит Гончаров. Он на подвозе воров промышляет не один год, падлы в полицейской форме всё знают и покрывают.

Comments are closed.