ХТО НАМАГАЄТЬСЯ ПЕРЕГОРОДИТИ ТЕРИТОРІЮ ПО ВУЛ. ПУШКІНСЬКА?

Кількість переглядів 716

В смт Овідіополь по вул. Пушкінська,27-А невідомі особи намагаються перегородити земельну ділянку приблизної площі 1,2 га, при цьому не маючи на це ніяких документів на цю ділянку.

03 серпня 2020 року ми вперше побували на місці та викликали поліцію. На місце приїжджав В’ячеслав Табан, який намагався довести, що він є представником за довіреністю, проте жодного документу не пред’являв.

Овідіопольский селищний голова Савельєва Л.І. повідомляє, що ніяких документів, які б надавали право перегороджувати цю територію ніхто не надав.

Відповідно до Відомостей з державного реєстру речових прав на нерухоме майно за адресом смт Овідіополь вул. Пушкінська,27-А знаходиться складські приміщення площею 1’605,9 м2. Власниками є: ½ за Єскаревської Тетяни Сергіївни та ½ за Садовим Володимиром Анатолійовичем. Але по факту ніякої будівлі за вказаною адресою не існує.

04 серпня невідомі особи незважаючи на нашу заяву до поліції, продовжили огородження території і ми знову викликали поліцію. На цей раз поліціанти прибули доволі швидко та склали протокол огляду місця події.

Ми зробили запит до Головного управління Держгеокадастру в Одеській області з метою з’ясувати чи є розпорядчий документ на підставі якого хтось розробляє проект відводу земельної ділянки з метою взяття в оренду, або викупу.

Чекаємо на реакцію від Овідіопольського ВП, Держгеокастру та сподіваємось, що невідомі особи припинять свою незаконну діяльність. В противному випадку, якщо селищна рада буде знову не діяти, ми самі розпочнемо знесення вже встановленої частини паркану.

Далі буде…

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

9 thoughts on “ХТО НАМАГАЄТЬСЯ ПЕРЕГОРОДИТИ ТЕРИТОРІЮ ПО ВУЛ. ПУШКІНСЬКА?

  1. Чекаємо, що особи припинять свою незаконну діяльність або просто розрахуються з нами і ми втратимо інтерес … нічого особистого – просто бізнес з камерою

    1. вже розрахувались через Бакалова
      принесли 3 тисячи доларів

  2. Табан еще тот перец, решала, который работает в Одессе в каком-то госоргане по оформлению земли. Попросту мошенник и решала, в первую очередь мошенник. Есть черные регистраторы, а есть братья Табаны – черные оформлятели.

  3. Роман, а почему вы не спросили у геодезистов которые делали замеры участка кто заказчик ???
    он же рядом с Вами стоял …
    Подойдите к Стаднику Олегу в здании Гилеи на втором этаже его контора спросите у него он знает точно ???????

  4. Ай да ГОЛОВА!Ай да МЭР!Корова хитрожопая. Вот так нас всех и продали. Как она должна была поступить? Десять минут на сборы-земельная комиссия во главе с Гавнючкой. Менты. Ещё пять минут на дорогу,и ВСЕ ТАМ,НА МЕСТЕ! Полтора гектара земли,это пятнадцать участков по десять соток. А нашим АТОшникам говорят:-землі нема… Гниды сельсоветовские. Интересно,хоть одна из этих бля.ей знает как задерживается зарплата? Часто говорят что в бюджеті нема грошей… А пройтись да просмотреть на их хоромы? ТАМ и есть весь бюджет посёлка.

Comments are closed.