75 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ЗАСТАВИ ЗА 400 ДОЛАРІВ «ХАБАРЯ»

Кількість переглядів 1440

Мешканця ЖМ «Радужний» Янєва Івана Івановича, 1989 р.н., відправили на два місяця під арешт з можливістю внесення застави у сумі 75 тис. грн. за намагання дати «хабар» слідчому Овідіопольського району у сумі 400 доларів США.

04 вересня 2020 року Овідіопольським районним судом обраний запобіжний захід у відношенні Янєва Івана Івановича, уродженця смт Сарата Одеської області, який на даний час мешкає у ЖМ «Радужний».Під час судового засідання за клопотанням слідчого, прокурор просив арешт та заставу у розмірі 170 тис. грн. сам підозрюваний просив домашній арешт:

Прошу попросить, если можно на домашний арест…”, – наполягав Іван Янєв на судовому засіданні.

Суд клопотання слідчого задовольнив частково та відправив під арешт Івана Янєва при цьому суму застави знизив до 35 прожиткових мінімумів на працездатну особу, або 74’130 грн.

При виході з залу засідання Іван Янєв обернувся у бік прокурора та судді та у присутності свідків наголосив:

“Завалю всех на х*й!”

Нагадаю, що Янєв І.І., за допомогою грошей хотів домовитися з працівником слідчого підрозділу Овідіопольського відділу поліції про не притягнення його до відповідальності за незаконне зберігання набоїв до пістолета Макарова (ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та запропонував слідчому, грошову винагороду у розмірі 400 доларів США, аби йому не оголошував підозру. Про неправомірну пропозицію поліцейський сповістив керівництво.

Затримали правопорушника співробітники територіального ВП разом з працівниками місцевої прокуратури під час передачі слідчому грошей.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За скоєні дії фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “75 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ЗАСТАВИ ЗА 400 ДОЛАРІВ «ХАБАРЯ»

  1. От преступление века прям😂😂😂
    Пока на улицах грабят, насилуют и воруют, наша полиция решила споймать преступника, который хотел дать денег. Типа ж они не берут..🤣
    Театр абсурда)))

    1. Точно, что театр! Нужно было брать!

  2. Ребята,нашли патроны к”Макару”… Уж это то о чем то,да говорит. Имеющий уши-да услышит.

  3. Так там всех судьей тогда нужно садить лет на 20 с конфискацией имущества
    Они все взятки берут,все !

  4. А тут и патроны нашли.
    Если деньги есть откупиться.
    За один год отсидки нужно платить 1000 $.
    Смотря ещё какая статья.

  5. Из-за этого пидара, в Радужном сгорело несколько авто, год или два назад ему спалили этому Ивану спалили 2 БМВ возле 19 дома, тогда пострадали невинные авто людей которые стояли рядом.

    1. Так кто п*д*р то ? Иван или тому кому взятку давали?

Comments are closed.