СПРАВУ ПО ВИСЕЛЕННЮ МАТЕРІ З ТРЬОМА ДІТЬМИ РОЗГЛЯНЕ ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД

Кількість переглядів 751

До громадської організації «Національний спротив» звернулась Наталія Борецька, яка поскаржилась на те, що її та її трьох дітей з дому на вулицю вигнав її колишній чоловік Сергій Борецький.

05 вересня 2020 року члени ГО «Національний спротив» прибули до будинку №23/4 ЖМ «Совіньйон» с. Лиманка Овідіопольський район Одеської області для з’ясування обставин та причин конфлікту.

На місці конфлікту був колишній чоловік Наталії Сергій Борецький та його батьки: мати Борецька Людмила Василівна та батько Борецький Сергій Михайлович.

Як з’ясувалось, будинок №23/4 у ЖМ «Совіньйон» належить Борецький Л.В. на праві приватної власності. З 06.08.2018 року в цьому будинку за їх згодою були зареєстровані їх невістка Борецька Наталія В’ячеславівна та їх онуки Ольга Борецька 2005 р.н., Олександр Борецький 2010 року та Сергій Борецький 2013 р.н.

Проте, на ґрунті неприємних сімейних стосунків, після розлучення її сина Сергія з Наталією Борецькою, власниця будинку Борецька Л.В. за допомогою сторонніх осіб виселила свою невістку та онуків та не бажає більше їм давати місце проживання у будинку №23/4 у ЖМ «Совіньйон».

Під час конфлікту сторони висували взаємні претензії (дивиться відео) та висували обвинувачення один одному. На місці конфлікту спочатку вдалось домовитись при вселення мати та трьох дітей до будинку №23/4 на період розгляду справи у суді, але після приїзду адвоката сторона Сергія Борецького навідріз відмовилась вселяти Наталію Борецьку до вирішення справи у суді.

Також, на місці конфлікту весь час перебували поліціанти Овідіопольського ВП ГУНП України в Одеській області, але підстав для вселення мати та трьох дітей вони не знайшли.

На 08 вересня було заплановане судове засідання в Овідіопольському районному суді Одеської області з цього приводу, проте засідання не відбулось та було відкладене на 09 жовтня.

Станом на сьогодення Наталія Борецька та її троє дітей не мають доступу до помешкання де вони зареєстровані. Будемо спостерігати за подіями навколо цієї справи і надалі.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СПРАВУ ПО ВИСЕЛЕННЮ МАТЕРІ З ТРЬОМА ДІТЬМИ РОЗГЛЯНЕ ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД

  1. Наша полиция как всегда : моя хата с краю !

  2. Не мужик , а мамкин сынок
    Как можно своих детей оставить на улице …

Comments are closed.