В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ В РАМКАХ СЛІДЧИХ ДІЙ ПО РОЗШУКУ НЕПОВНОЛІТНЬОЇ ОГЛЯНУТИЙ АВТОМОБІЛЬ

Кількість переглядів 846

30 вересня 2020 року в смт Великодолинському оглянутий автомобіль водій якого, за попередньою інформацією, підвозив зниклу вчора неповнолітню Юлію Семересюк.

Слідчі оглянули автомобіль та зробили цілий комплекс дій в результаті яких робились різноманітні аналізи. Зі слів свідків, на капоті автомобілю були плями схожі на кров, але попередній аналіз цього не підтвердив. Також робилась дактилоскопічна експертиза та визначали наявність слідів насіння на обшивці салону автомобіля.

Нагадаю, що Овідіопольський відділом поліції ГУНП в Одеській області розшукується мешканка с. Барабой (Дальницька ОТГ) Семересюк Юлія Євгеніївна, 2005 року народження, яка сьогодні, 29 вересня 2020 року пішла до школи та до теперішнього часу не повернулась.

Просимо усіх, кому щось відомо про місце знаходження Юлії Семересюк, або тих, хто володієте будь-якою інформацією, яка може допомогти у її пошуках, звертатися за телефонами:

  • 102
  • 097-233-9925
  • 097-305-2169

Будь-яка ваша інформація допоможе розшукати дівчинку та повернути її у родину.

Ще матеріали на тему:
УВАГА! РОЗШУКУЄТЬСЯ НЕПОВНОЛІТНЯ ДІВЧИНКА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

4 thoughts on “В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ В РАМКАХ СЛІДЧИХ ДІЙ ПО РОЗШУКУ НЕПОВНОЛІТНЬОЇ ОГЛЯНУТИЙ АВТОМОБІЛЬ

  1. Яке таке “насіння” шукали на обшивці салону?

  2. Девочка решила тусануть в одессе , никому ничего не сказала , а что если бы её не нашли ? Что было бы с тем кто её подвез? И спасибо что понатыкали камеры , это по ним выявили где её подобрали и где высадили

  3. дайте возможность роман на вкус определит .

Comments are closed.