ПРЕДСТАВНИК ЗАТОКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОГРОЖУВАВ СУДДІ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ

Кількість переглядів 2249

По інформації Білгород-Дністровського міськрайонного суду, 18 грудня 2020 року керуючий справами Затоківської селищної ради Чередніченко Ю.А., перебуваючи у приміщенні суду разом з представник виконкому Мінчевим В.О., погрожував фізичною розправою судді Мишко В.В.

Перебуваючи у кабінеті судді, Чередниченко Ю.А. дозволив себе нецензурно лаятись, ображати та залякувати суддю, розмовляючи з ним на підвищених тонах.

Підставою для такої поведінки була спроба Чередніченко примусити суддю Мишко В.В. задовольнити заяву про забезпечення позову по справі, провадження за якої вже було закрито.

По інформації суду, 16.12.2020 року уповноважені особи Затоківської селищної ради Білгород-Дністровської міської ради Одеської області, а саме керуючий справами (секретар) виконкому Чередниченко Ю.А. та представник Мінчев В.О. звернулись до суду із позовною заявою щодо прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, скасування запису про проведену державної реєстрацію права власності. Разом з позовом була подана заява про забезпечення позову.

Проте, 17.12.2020 року від Чередніченко Ю.А. вже надходить заява про відкликання позовної заяви та заяву про відкликання заяви про вжиття заходів забезпечення позову. Розглянувши ці заяви, 18.12.2020 року Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області Ухвалив задовольнити заяви Чередніченко Ю.А., я позов разом з заявою про забезпечення позову повернуто заявнику.

За даним фактом було подано заяву про неправомірні дії керуючого справами (секретаря) виконкому Затоківської селищної ради Чередніченко Ю.А. до Білгород-Дінстровського відділу поліції для внесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а також було направлено Повідомлення про втручання у діяльність судді до Вищої ради правосуддя та Генеральному прокурору Венедіктовій І.В.

По інформації: Білгород-Дністровський міськрайонний суд

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ПРЕДСТАВНИК ЗАТОКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОГРОЖУВАВ СУДДІ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ

  1. А че не ясно? Люди возмущены беспределом! Сейчас в судах стоят ящики при входе и никто не проверяет документы. Теоретически каждый сейчас может подать все что угодно и от кого угодно, никто ж не проверяет полномочия! Скорее всего так и произошло: кто-то закинул заяву на отказ, а истцы взбесились по этому поводу.

Comments are closed.