ІГОР ШАБАЄВ НЕ ЗДАВСЯ РЕФОРМІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Кількість переглядів 2730

Колишній Калаглійській сільській голова Шибаєв І.В., якого звинувачують у корупції та якій намагався зірвати виборчий процес під час Місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, пішов «до кінця». Ігор Валентинович Шибаєв відмовився здавати печатку сільської ради, якою йому довелось керувати до 25 жовтня. Він твердо впевнений, що Калаглійська сільська рада буде й далі існувати.

Не вдаючись у марну словесну перепалку та не витрачаючи часу на пояснення, на мій погляд особі, яка давно втратила реальність, Овідіопольська селищна рада прийняла рішення виготовити нову печатку, що надало змогу виплатити заробітну платню всім працівникам Калаглійського апарату перед Новорічними святами, адже провести платежі по їх апарату без печатки колишньої сільради до 31.12.2020 року було неможливо.

З вказаного випадку написана відповідна заява до правоохоронних органів. Сподіваймось, правоохоронці здійснять відповідну реакцію.

Калаглійська сільська рада Овідіопольського району Одеської області знаходиться у стані припинення у зв’язку з реформою децентралізації та входження села Калаглія до складу Овідіопольської територіальної громади Одеського району Одеської області. Обраний Овідіопольський селищний голова Савальєва Л.І. є головою комісії з припинення юридичної особи.

Також нагадаю, що відносно колишнього Калаглійського сільського голови Шибаєва Ігоря Валентиновича Малиновський районний суд місця Одеси розглядає обвинувальний акт у скоєні злочинів, передбачених:

  • ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням),
  • ч.2 ст.205-1 КК України (підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи службовою особою з використанням свого службового становища),
  • ст.366-1 КК України (умисне неподання декларації передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» посадовою особою органу місцевого самоврядування).

Всім хто хоче більш детально дізнатись про те кримінальне провадження № 42017161160000059 від 06 жовтня 2017 року, у нас є немало матеріалів з цього приводу:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ІГОР ШАБАЄВ НЕ ЗДАВСЯ РЕФОРМІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

  1. Маразматик хренов. Под финиш года Крысы, он решил закрысить печать.

    1. Долбо@б не долбоёб, а 50 га возле кирпичного подписал и в итоге госакты проштампует той печатью 🙂 людям которые к Калаглии не имеют вообще никакого отношения , так что с восприятием реальности у него все в порядке! Улетело,, поле надii ,, в космос бл@дь !!!

      1. Да, действительно – поле в кадастре уже поделили на участки. Вот, падло церковное. Напоследок такой манифест решил сделать!!! Две каденции тешил людей, что раздаст его жителям села, а сам продал его одесситам, с.ука!

      2. Так-то оно так, но по этому полю больше знает наша дорогая Чегодар, притом уже очень давно…

  2. Погодив , тихо , под конец каденции 🥳🥳🥳

    1. Аборигены, упорно делают вид , что ничего не происходит! Может оно и правильно , здоровее будут , другим земля нужнее !!!

      1. Правда ,удивляюсь идиотам типа Юры, шибаев ставит подпись , на документах которые уводят у громады 50 га. И ето факт, а он свято верит в то что мужик стоит за Калаглию! Редчайший тупой лох:)

    2. Подписи Чегодарь , там нету , а шибаева есть , опять подставили , наверное Тутевич подбил опять на грех!

  3. а коли буде суд хочаб по одній з цих статей ???

    1. Ссылки не видно? Нажимайте и смотрите судебные заседания. Суд идет. Дело №509/4268/18. Рассматривает судья Стариков, Малиновский районный суд г. Одессы. Последнее состоялось 10 октября. 16 ноября не состоялось по причине участия судьи в каких-то других срочный коллегиях. 8 декабря, вроде, по причине болезни прокурора. Ждем новых заседаний уже в начале 2021 года. И конечно же ждем вердикта суда.

      1. следующее не состоится по причине лохдауна ? следующее потомушто просто карантин а потом потомушо патаму !!!
        и т д

  4. К сожалению, в суде еще та коррупция.

Comments are closed.