ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗНОВУ ЗБЕРЕТЬСЯ НА ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

Кількість переглядів 2370

На понеділок, 11 січня 2021 року знову заплановане позачергове пленарне засідання IV сесії Овідіопольської селищної ради VIII скликання.

На порядку денному лише два питання:

  • Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Овідіопольської селищної ради Калаглійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;
  • Про внесення змін до рішення селищної ради щодо структури та загальної чисельності працівників апарату Овідіопольської селищної ради.

Калаглійську школу не прийняли з відомих причин: колишній Калаглійський сільській голова Шибаєв І.В. блокував взагалі реформу місцевого самоврядування та створював різноманітні перепони. Ми про деякі з них писали:

Стосовно структури: деяких працівників селищної ради, яких планували передати до штату комунального підприємства, повернуть назад у штатний розпис Овідіопольської селищної ради з причини неможливості проводити нарахування заробітної платні на підприємстві на якому не проведена до кінця процедура реорганізації.

По інформації з сайту Овідіопольської селищної ради, засідання пройде о 16 години 16.01.2021 року у залі засідань адмінбудинку Овідіопольської селищної ради по вул. Суворова, 2-а.

По інформації: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗНОВУ ЗБЕРЕТЬСЯ НА ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

  1. Опять депутаты будут раздавать рабочие места тем кому нужно давно дать хороший пендель!

  2. Будут трудоустраивать родственников и друзей у бюджетной кормушки! Теперь походу только там можно денег заработать- остальные на ЛОХДАУН

  3. Уже распределили рабочие места)). Кому какого качества пряник всунуть в ненасытные рты. За выходные Савельева пряники перебрала, а в понедельник их раздаст. Главное что бы на все рожи их хватило. А то не ровен час вдруг кому-то и не хватит пряничка. Но надеемся, что голова всем раздаст долги, ведь своим местом у корыта она многим должна.

    1. Кому? Не молчи ? Пряники итд, факты давай

  4. Где Максим Трофименко ?
    На зоне уже ? Питушат

  5. Трофименко роздає подарунки учням 1-3 кл. від ОПж вже почалося правління партії регіонів доуправлялися Позорище!

  6. Почему не знакомят с проектами решений сессий. Или уже не надо?

  7. Написано ” по информации сайта овидиопольский поселковый совет ” .Вот меня всегда интересовало и интересует почему в Овидиополе( а ныне уже ОТГ ) не было и нет нормального сайта ? Потому что то ,что существует это убогость – там ничего особо не обновляется ,никаких данных особых ,все устарело . Там даже руководство в описании не обновили . Лишь изредка некоторые новости . Хотелось бы чтобы был такой сайт как у других ОТГ – в Дальницкой ОТГ например ,в Авангардовской ОТГ ,в Маякской ОТГ . У кого есть время тот может зайти и посмотреть . Небо и земля .
    Почему для того чтобы узнать допустим кто там тот или иной депутат , какой бюджет ,куда сколько потратили ,кто какой отдел возглавляет и какая его структура ,что где происходит и тому подобное нужно ждать пока об этом узнает и напишет Варшанидзе ибо открыто и доступно ( тобишь на сайте громады ) это никак не освещается ?

Comments are closed.