ПРО ОПТИМИЗАЦІЮ РОБОТИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ЛІКАРНІ

Кількість переглядів 3924

22 січня 2021 року журналісти «Альтернатива.орг» побували в Овідіопольської лікарні та зустрілись з в.о. головного лікаря Літвінчуком В.Д. з метою обговорити деякі питання оптимізації роботи лікарні.

Володимир Давидович повідомив про те, що на даний час у лікарні багато проблем, головні з яких – це нестача фінансів та відсутність достатньої кількості лікарів. Він нагадав, що керівництво громади та лікарні вважає медицину одним з пріоритетних напрямків у нашої громаді й вони будуть його разом розробляти та кожен день над цим працювати.

Перші кроки вже роблять – це оптимізація роботи шляхом звільнення аварійних приміщень та ущільнення розміщення персоналу. Зараз всі лікарі поліклінічного відділення будуть переведені з аварійного корпусу по вул. Вертелецького, 24 на другий поверх корпусу по вул. Т. Шевченка, 422 де раніше розміщувалось дитяче відділення.

Дитяче відділення буде переведено на третій поверх цього ж будинку, який вони будуть розділяти з Овідіопольською підстанцією швидкої медичної допомоги. На першому поверсі будинку планується розміщення рентген-апарат для потреб профільних лікарів поліклінічного відділення на який виділяються гроші з державного бюджету та флюорографічний апарат, який поліклінічне відділення вже має у своєму розпорядженні.

Більш детальну розповідь Літвінчука В.Д. дивиться у нашому відео сюжеті. Про інші кроки оптимізації лікарні Володимир Давидович розповість пізніше.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ПРО ОПТИМИЗАЦІЮ РОБОТИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ЛІКАРНІ

  1. Состояние этой больницы прекрасно раскрывается в одной из первых фраз Литвинчука – ” еще семь лет назад в больнице работало около 100 врачей ,а сейчас 46 ” . Последние годы статус больницы опускается все ниже и ниже . Кадров становится меньше , отделения закрываются . Некогда большая больница с большим количеством врачей ,с большим комплексом услуг ,с хорошей поликлиникой постепенно превращается в обычную поселковую амбулаторию (только больших размеров ). К сожалению … Денег конечно нет и это понятно ,но от этого сам факт такого превращения не становится менее печальным .

  2. А морг работает или нет? Или Костов ушел и морг закрылся?

  3. Да да он оптимизирует. Что бы он не возглавлял ( гинекология , рай рада ) после него сплошная оптимизация .

  4. Мухаммед самый лучший доктор там🙏🤗

    1. Закария реально крутой и как человек и как доктор!!! С нетерпением жду открытия его клиники! Надеюсь это не слухи. Достоверно не знаю

  5. Правильные слова! Пациент идёт на врача!!! Так можно оставить Оксенюк, Даниленко Т. и Закария и больница будет процветать!!! А так детская ушла, Мухаммед уйдёт и крышка больнице!!! Остаётся только главврач который просто нигде не сгодился и хоть на развалине но главным!!!

  6. Цікаво , а що буде з “Неврологією ” ??? Може хочуть оптимізувати …і передати якійсь Інтосані ??? А чому б і ні ? Відремонтоване приміщення – згодиться ! А дітки нехай на 3 поверсі лікуються ! Ось вам і децентралізація , держава відмовляється від того , що важко нести ! Медицини !!! І опорні лікарні , госпітальні округи не вирішать проблем ! Значить спасіння потопаючих буде лише їхня спава ! А потопаючих буде більше і більше ! А Овідіопольська чи інші ОТГ не зможуть вирішити проблеми надання якісних медичних послуг населенню ! Отож . доцентралізувались ! Знищити- знищили , а побудувати чи хоча б зберегти – неспроможні , бо нездари ???

    1. целуйте за это солтыка.с.м каторый был лучшим на сваю руку)))и дал жизнь больнице)))

  7. Все равно везде надо платить в карман, надо сделать платные услуги в бюджет селища, а так только корупция

  8. Сначала сделайте хотя бы ремонт на третьем этаже как на втором,сделать сделали,а до сих пор не расчитались😈

Comments are closed.