ЗАВТРА ОВІДІОПОЛЬСКИЙ СУД БУДЕ РОЗГЛЯДАТИ СКАРГУ БУЦЕНКО ТА КРАВЧЕНКО

Кількість переглядів 3378

27 січня 2021 року Овідіопольський районний суд Одеської області буде розглядати скаргу Буценко Валерія Миколайовича та Кравченко Ігоря Юрійовича. Скарга стосується кримінального провадження щодо нападу на журналістів «Альтернатива.орг» 17 жовтня 2020 року.

26 січня я був у помічника судді Козирського Є.С., якій буде розглядати скаргу та дізнався, що скарга стосується відводу слідчого по кримінальному провадженню. Нагадаю, що ми вже повідомляли, що Валерію Буценко та Ігорю Кравченко вручені підозри по кримінальному провадженню щодо нападу на журналістів.

капітан
збірної України з боксу
Микола Буценко

Крім того, журналіст Національної спілки журналістів України, сьогодні нам повідомив, що він отримував відповідь з Прокуратури Одеської області стосовно всіх кримінальних проваджень щодо нападу на журналістів та перешкоджання журналістської діяльності. Піч час перебування у прокуратурі йому стало відомо, що адвокат Миколи Буценко подав скаргу до прокуратури щодо подій 17 жовтня 2020 року та намагається впевнити правоохоронний орган у тому, що журналісти «Альтернатива.орг» використовують цю заяву з метою перешкоджання капітану збірної України з боксу Миколаю Буценко виступити на Олімпійських іграх у 2021 році.

Зі свого боку запевняю, що наша редакція надала, на наш погляд, беззаперечні докази того, що й Микола Буценко приймав участь у нападі на нас 17 жовтня. Тому вважаємо скаргу до прокуратури, намаганням затягнути розгляд кримінального провадження.

Завтра, 27.01.2021 року о 16 години обов’язково будемо на засіданні суду щодо розгляду скарги Буценко В.М. та Кравченко І.Ю. Після засідання обов’язково зробимо репортаж про процес розгляду скарги та спробуємо взяти пояснення у адвоката Іллі Терещенко щодо його позиції по скарзі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

20 thoughts on “ЗАВТРА ОВІДІОПОЛЬСКИЙ СУД БУДЕ РОЗГЛЯДАТИ СКАРГУ БУЦЕНКО ТА КРАВЧЕНКО

  1. Главное чтобы суд был справедливым. Удачи вам ребята-журналисты.

  2. Наконец мы увидели, ГЛАВНОГО ГЕРОЯ НАШЕГО ВРЕМЕНИ !!! Стыдно козырять своими регалиями в данной ситуации, ПОЗОР капитану команды. В наше время, тренер бы выгнал любого из команды за такие подвиги, невзирая на лица. Нас не допускали даже , если у тебя тройки были по предметам, а за такие нарушения мы понимали, что спорт для нас был бы в прошлом.

    1. гадаю що у будь-який час нормальний тренер вигнав би такого спортсмена з команди, та й взагалі з секції. Біда в тому що зараз більшість тренерів якраз навпаки заохочують таких от Буценків-Культенків.
      Прикро, що для них нікчемна тисяча доларів важливіша за спортивні досягнення та репутацію України.

    2. Вы просто не понимаете, что его тренер является п@дором!

      1. розумію … я ж точнісенько такий самий.
        І зрозумів я це, ще після першої публікації про цих хлопців.
        Як там кажуть: “Рибак рибака бачить здалека”.
        В душі я навіть почав мріяти про той день коли ми всі: Я, Сергій Культенко, Микола Буценко, наші тренери і всі нам подібні зустрінемось на массовій оргії і задовбимо один одного в сраку до смерті
        А потім пан Роман зняв би про це репортаж, моторошніший за репортаж від 18 листопада 1978 року з Джонстауну, але в той самий час такий приємний як губи Культенка

  3. У когось тут розвилися занадто бурні фантазії …

    1. У кого, як ви гадаєте? Ви подивіться під будь якою статтею альтернативи, обов’язково є от такий комент, порно висєр. І їх ніколи не банять ті коменти, мабуть то такий фетіш?
      І люди які пишуть такий жах пишуть про порядність? Хто засуджує? Оці? Спостерігаючи за виливом ганебних коментарів, вважаю що ті трое яких намагаються облити брудом, на мій погляд заслуговують на більшу повагу , ніж ті хто їх критикує.

      1. Вы от своего имени медали им раздавайте!!! Общественность – это не палата номер шесть, жаль, что на месте Романа оказались не Вы! Пусть Вас никогда не постигнет его учась. Задумайтесь, не помешает…

  4. Культенко не спортсмен, это инструмент который используют в личных целях, а главное потом утилизируют , когда отработает срок эксплуатации… У ИНСТРУМЕНТОВ мозг отсуствует, в наличии только мышцы… Спортсмен – который представляет Страну, это представитель НАЦИИ, по которому весь Мир будет судить про нас, украинцев . Неужели мы признаемся сегодня в том, что у нас САМЫЙ ЛУЧШИЙ это такие как БУЦЕНКО ??? В таком случае у нас нет будущего !!!

  5. Роман, Андрей, желаю вам удачи в неравном бою , где рингом для вас будет зал суда , а рефери наш ” Самый Справедливый Суд в мире!!!” Помните, что сегодня вас поддерживает достаточно много людей. Уже радует то, что следователь ХОРОШО сделал свою работу, значит не всех можно купить??? У них денег на всех не хватит, а мозгов никогда небыло. Смеют еще про ОЛИМПИАДУ думать!!! Руки от крови помыть не думали???

  6. А коментують лише родичі Варшанідзе? Які руки від крові? Де докази того , хто саме бив. Хто не знає, шо найбільший очко-довб то Роман та його оточення?
    Чи ви вирішили, якщо вже так і не змогли зколотити статки, то станете відомим як дибіли з найбільшим
    негативним балансом на рахунку

  7. Де ви і де ті хлопці. Я вважаю якби Романа справді вдарив капітан боксерської команди, то ми б зараз вже й забули про того провокатора і його шайку

    1. Нет, Роман от нежного поцелуя потерял сознание!!!

  8. Не забываем о том, что вина не доказана, а пиз@еть это Варш умеет больше всех и больше всего! И этот п@ц с камерой и п@ц с микрофоном прекрасно это понимают. Поэтому только и попиз@еть за это им и остаётся. Дождитесь решения суда и обвиняйте! Извиниться хватит смелости потом, господа журношлюхи?

    1. Так никто и никого не обвиняет. Пока говорим о произошедшем событии: нападении и отбирании видео камеры. У нас есть аргументы. Мы их предоставили следствию.
      Пусть Коля, Валера и Игорь дают свои.
      А уже всем аргументам даст оценку суд. Только нужно прийти, а не прятаться.

  9. Там царица полей Великодолинских ходит обвешивает ярлыками о судимостях и уголовных статьях, тут эти бороздители сети интернета решают кто виновен, а кто жертва. Вы не много ли на себя берете? Один уже свернулся и свалил в Мариуполь, вам хватит средств свалить ?

    1. Не ищите подвоха, не сгущайте краски..Это обычная процедура , про отвод следака по жалобе ,которую можно разглядывать без присутствия, всех кому он там подозрения повыдвигал ..
      Буря в стакане, чтоб привнести суету вокруг дохлого дела..
      Совсем в отчаянии “жкрналисты” ?

  10. Капитан команды претендующий на участие в Олимпиаде, а также его окружение не могут себе позволить ввязываться в подобные ситуации. Об этом нужно думать раньше и ЗНАТЬ СЕБЕ ЦЕНУ!!! А теперь ждем вердикт Фемиды. Найдите в себе мужество отвечать за свои поступки, а не искать за чью спину спрятаться можно. ГЕРОИ!!!

  11. Послушать защитников Буценко, так журналист сам упал в обморок при виде будущего чемпиона мира!!! Ха – Ха – Ха !!!

Comments are closed.