ХТО ЗА АМБАРНІКОВУ НАПИСАВ ЗАЯВУ НА ОТРИМАННЯ МАТДОПОМОГИ У ТАЇРОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ?

Кількість переглядів 2744

В продовження теми отримання матеріальної допомоги у Таїровської селищної ради. Ми завітали до «жебрака», якій володіє комерційною нерухомістю, а саме до Амбарнікової Валентини Володимирівни з метою дізнатись: навіщо власнику комерційної нерухомості площею майже 250 м2 треба була матеріальна допомога у сумі 1’300 грн?

Зрозуміти коли бреше мешканка смт Таїрове Валентина Амбарнікова, а коли говорить правду, нам так й не вдалось (деталі дивиться у відео сюжеті). Ми лише почули:

Я болею … у меня мама лежачая… я не нуждаюсь… но попросила… не я просила… не знаю кто написал”, – це дуже коротко, як змінювались відповіді Валентини Володимирівни у процесі нашого спілкування.

Дуже цікаво. Хто все ж таки написав заяву за пані Амбарнікову, ми про це запитаємо в Управлінні соцзахисту Таїровської селищної ради та запросимо пакет документів, який Амабрнікова та її чоловік подали для отримання матеріальної допомоги по 1’300 грн кожний.

Для довідки повідомимо, що Амбарнікова В.В. та її чоловік Амбарніков С.П., які написали заяву та отримали по 1’300 грн матеріальній допомоги «в зв’язку з тяжким матеріальним становищем» володіють декількома об’єктами нерухомості, у т.ч. комерційними:

  1. Амбарнікова В.В.: КАФЕ-БАР (біля АЗС SOCAR) площею 215,3 м2 та земельною ділянкою (оренда) площею 0,0434 га за адресою: смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 1-В.
  2. Амбарнікова В.В.: МАГАЗИН площею 48 м2 та земельна ділянка (оренда) площею 0,06 га за адресою: смт Таїрове, вул. Молодіжна, 37.
  3. Амбарнікова В.В.: БУДИНОК господарчий площею 118,3 м2 за адресою: смт Таїрове, вул. Молодіжна, 30.
  4. Амбарніков С.П.: ДАЧНИЙ БУДИНОК №5-А ряд №4 за адресою: м. Чорноморськ, с. Бурлача Балка, вул. Чорноморська дорога, № 2-А.

Місцева громада повинна доцільно, економно та ефективно витрачати свої кошти, а держава відповідно до ст. 62 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повинна це контролювати.

У випадку з родиною Амбарнікових вийшло навпаки. Навіщо призначати матеріальну допомогу тим, хто її реально не потребує? Чи це було зроблено навмисно та з іншою метою? Та як віднестися до слів самої Валентини Володимирівни: “не знаю кто написал?

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ХТО ЗА АМБАРНІКОВУ НАПИСАВ ЗАЯВУ НА ОТРИМАННЯ МАТДОПОМОГИ У ТАЇРОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ?

  1. Она не писала, а деньги таки взяла? И даже не спросила откуда?

    1. Думаю она в курсе таких действий. Возможно и не получала и не получала о этого. Возможно кто-то использовал ее данные для получения матпомощи и даже с ее ведома. Большой соблазн так деньги выводить для погашения различных расходов…

  2. Богатые вечно плачут.И недоплачивают за чужой труд,воспитывают таких же ублюдков.

  3. Цікавий репортаж.
    Вся країна у дупі, з казни будь-кому роздають по 8000 грн без папірців лише за КВЕДом, а у Таїровому під Одесою якась особа кавказької національності запально розслідує історію типу “КТО ЭТО СДЕЛАЛ?(c)” на 1300 грн.
    Щиро бажаю всім героям цієї історії здоров’я.

  4. Маленькая проекция большой коррупции в стране. Показательный репортаж, спасибо.

  5. Пройтись по предприятиям и посмотреть сколько работников официально оформленно, работаем на дядю ,никакого соц.пакета, труд оплачивают копейки.Так мы никогда не станем цветущим государством,крысы по своим норам жуют,Хоть напечатайте телефон куда можно позвонить и пожаловаться хотя всё равно откупятся,разве что самому Байдену позвонить

    1. Каждый месяц на мёртвых душ оформляется матпомощь в тысячи сотни гривен….а вы об этом только узнали?

  6. Каждый месяц на мёртвых душ оформляется матпомощь в тысячи сотни гривен….а вы об этом только узнали?

    1. Мораитес никак нажраться не может? И все дружно поют, какая Светочка хорошая!!! А она воровка обыкновенная.

  7. Дочь в посссовете помогла . Интересно ))) Черных в студию.

Comments are closed.