ДТП ПО ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКО БІЛЯ ДАЛЬНИЦЬКОГО МАГАЗИНУ

Кількість переглядів 2854

08 березня 2021 року в смт Овідіополь по вул. Євгена Колісниченко неподалік перехрестя з вул. Дальницька трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

Водій автомобілю ВАЗ намагався здійснити поворот ліворуч по вул. Євгена Колісниченко для під’їзду к дому. У цей час водій автомобілю Mitsubishi рухаючись по вул. Євгена Колісниченко у напрямку виїзду до м. Одеси, вирішив об’їхати автомобіль ВАЗ.

В результаті маневру автомобіль Mitsubishi здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ на полосі зустрічного руху, після чого виїхав на узбіччя де зіткнувся з парканом приватного будинку.

На місці працювали поліціанти та складали протокол з метою з’ясування ступені вини з кожного з учасників дорожнього руху.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ДТП ПО ЄВГЕНА КОЛІСНИЧЕНКО БІЛЯ ДАЛЬНИЦЬКОГО МАГАЗИНУ

  1. К сожалению по Колисниченко летают практически все. Если едешь 50-60 км/час, то буть готов, что обгонять будут практически все. Особенно спринтерские маршрутки.
    Возможно установка светофора немного сдерживала бы движение.
    А впереди лето и властям как всегда “нас рать”. Готовьтесь к еженедельным авариям на перекрёстке возле Дальницкого.

  2. Класичне порушення п.10.1 ПДР водієм ВАЗу:
    https://oda.court.gov.ua/sud4813/pres-centr/pres_releases/984976/Звичайно, він може знайти адвоката, витратити гроші на поліцейських та журналіста, але результат для нього буде тим самим, хіба що трошки пізніше.

  3. Спеціально для бажаючих аргументувати тим, що зіткнення відбулося на зустрічній смузі руху, що водій Мітсубісі перетнув суцільну (горизонтальну розмітку), пояснюю:
    – суцільну (лінію 1.1) дозволяється перетинати (див. абз.3 п.1.30 розділу 34 ПДР);
    – розмітка повинна відповідати вимогам національного стандарту (п.8-5.1 ПДР), а ДСТУ 2587:2010 у п.5.3.2 визначає, що нормативна відстань видимості горизонтальної розмітки з висоти 1,1 м для населеного пункту дорівнює 90 м вдень і 70 м у темну пору доби, тобто розмітка на проїзній частині дороги по вул.Колісніченка не відповідає вимогам національного стандарту і ПДР.

    1. Все мимо. Походу имеешь отношение к водителю митцубиши. Эти отмазки не пройдут ))

    2. Ти дебіл?
      “Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об’їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об’їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.”

      1. “за умови забезпечення безпеки дорожнього руху” – круто забезпечив! ))))

  4. Какое отношение имеет описанное в статье по ссылке к данной ситуации? Здесь никто не пресекал перекресток и никто не разворачивался!
    Здесь нарушение 14.2 б и 14.6. Да-да, именно запрещено обгонять за 50 м до пешеходного перехода. Кстати он там никак не обозначен, но он там есть. Там как раз поворот в переулок на Новосельскую. И в данном случае то, что пешеходный переход не обозначен вполне законно. А вот обгон – нет. Даже при условии, что ВАЗ сворачивал налево к себе без указателя поворота.

    1. Один мій знайомий, коли він працював слідчим міліції з розслідування ДТП, мав погану звичку рухатися по зустрічній смузі. Одного разу авто під його керуванням під час прямолінійного руху зіткнулось з іншим автомобілем під керуванням судді, який у саме момент зіткнення змінював напрямок руху.
      Коротше, суддя відшкодував збитки і моральну шкоду (суддя викручувався як міг) моєму знайомому.
      ***
      Наявність/відсутність пішохідного переходу є нерелевантною обставиною при дослідженні обставин ДТП, учасником якої не був пішохід на цьому переході/наближався до цього переходу під час пригоди.

  5. Однозначно виноват водитель иномарки!

  6. Водий мицубиси перетнув розмитку!а водий жыгули ни??? а дзеркала

    1. Це якою мовою ти написало? Болгарською? )))

  7. Поставьте светофор и будет меньше дтп

Comments are closed.