У СПРАВІ ВБИВСТВА МАРІЙКИ БОРИСОВОЇ ТРОЄ ПІДОЗРЮВАНИХ

Кількість переглядів 3446

13 березня 2021 року волонтер та блогер Назар Приходько на своєї сторінці у facebook повідомив останні подробиці щодо жахливого вбивства семирічної Марійки Борисової, яку зґвалтували і задушили у рідному селі Щасливе на Херсонщині.

За інформацією від Назара Приходько станом на 13 березня коло підозрюваних розширене. Окрім членів родини, до нього увійшли і деякі інші мешканці села, про особи яких поліція поки не повідомляє.

Основних підозрюваних троє:

  • батько Марійки, з яким мати розлучена і який за словами деяких односельців вживає наркотики,
  • Хрещений, з яким мати продовжувала спілкування, втім про якісь більш глибокі стосунки наразі не йдеться,
  • господар сараю, в якому, у мішку він сам знайшов тіло, хоча до цього сарай тричі обшукували.

Окрім того, правоохоронці не списують й саму матір, адже вона може бути в курсі і покривати винних. До того ж, в селі називають її неблагонадійною через зловживання алкоголем.

До головного: у всіх, кого тим чи іншим чином вважають причетними до цього страшного злочину – відібрані зразки ДНК, результати по яким скоріш за все будуть оприлюднені 17 березня, тобто у середу, і тоді, за словами представників поліції будуть підстави оголосити підозру й брати під варту. Поки всі на волі.

Через це у Щасливому напружена атмосфера: дітей взагалі не випускають на вулицю, батьки буквально за руку водять їх до школи/садочку і назад, а деякі навіть зустрічають з роботи дружин, якщо ті працюють до темна.

По п‘ятому колу запущено службових собак, які можуть натрапити на додаткові сліди, а буквально на кожній вулиці чергує поліцейський патруль.

Всі чекають 17 березня, серед мешканців панує настрій «ЛІНЧУ», ну, воно і не дивно: хтось, кого у маленькому селі знали багато років – виявився вбивцею та ґвалтівником.

По матеріалам: Назар Приходько

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
0