ДОПОВНЕНО. ДОНЬКА КИЇВСЬКОЇ СУДДІ ЗАСТУПИЛАСЬ ЗА БАСТУ ТА ОБІЗВАЛА УКРАЇНЦІВ «БИДЛОМ»

Кількість переглядів 4939

Дочка судді Печерського районного суду міста Києва Крістіни Константинової на ім’я Настя обізвала українців «бидлом» та виправдовувала окупацію Криму росіянами.

Відео опублікував у Facebook юрист Михайло Жернаков:

Оце дивне сотворіння звати Настя. Настя, за моїми даними – дочка судді Печерського суду Крістіни Константінової (так, все через “і”).
На відео вона іде на пляж. А ще виправдовує анексію Криму, використовує фразу “украінскоє дерьмо”, називає українців бидлом, а кримнашиста Басту – улюбленим виконавцем.
І коли відео почало ширитися, підтвердила що дійсно так вважає і “може підписатися під кожним словом”.
Її мати недавно незаконно відправила під домашній арешт Філімонова і Ратушного. А раніше дозволяла обшуки в Автомайдану.
Настя теж, видно, буде суддею. Навчається на 3 курсі на юрфаці в Київський національний університет імені Тараса Шевченка
”.

UPD: 21:00 07.09.2021:

По інформації від Сергія Стерненко, Настя також виявилась і донькою ДБРівця Анатолія Тарасюка, який зараз займається справами Майдану. А вітчимом Насті донедавна був ще один суддя того ж суду Кицюк.

UPD: 09:00 08.09.2021:

Після розголосу, Настя вирішила вибачитись. Свою репліку, що «Крим вже не наш», вона назвала помилкою та уточнила, що не була в курсі політичних поглядів російського репера та тепер дуже шкодує, що зганьбила свою сім’ю юристів:

Я хочу принести вибачення українським громадянам, у яких висловлена мною інформація викликала обурення і виправданий гнів”:

По інформації сайту ПРАВОТВОРЕЦЬ:

Константінова (Тарасюк) Крістіна Едуардівна – суддя Печерського районного суду міста Києва. Місто народження – Сєвєродонецьк. Рік народження: 1977.

Відомості про родичів:

  • Тарасюк Анатолій Васильович (колишній чоловік) – з 2012 по 2016 рік офіцер Служби Безпеки України. – згідно із декларацією родинних зв’язків за 2012-2016 рік
  • Кицюк Віктор Петрович (цивільний чоловік) – з 2009 по 2012 суддя Жовтневого районного суду м. Харкова, з 2012 по 2018 суддя Печерського районного суду м. Києва
    * У часи Майдану переслідував протестувальників за поїздку до Межигір’я, за що йому пред’явили обвинувачення у винесенні свідомо неправосудних рішень.
  • Кицюк Людмила Петрівна (рідна сестра цивільного чоловіка) – 2010-2013 помічник судді Печерського районного суду м. Києва, 2013 -2018 помічник голови суду Печерського районного суду м. Києва.

Освіта: Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого

Відомості про роботу (коли, де працював, на яких посадах):

  • 2003 – т.ч. – суддя Печерського районного суду м. Києва (з 2009 року обрана на посаду судді безстроково).
    * Призначена Указом президента Леоніда Кучми.

Причетність до одного з кейсів (який кейс, посада на момент причетності):

  • Відправила під домашній арешт учасників акції до дня народження Стерненка, спрямованої проти політичних репресій – активістів Романа Ратушного, Олексія Білковського та Сергія Філімонова.

Порушення законодавства в рамках кейсу:

  • Не дозволила опитати свідків зі сторони підозрюваних, чим порушила принципи неупередженого судочинства й фактично відмовила підозрюваним в праві на належний захист.

Причетність до інших справ, що мали суспільний резонанс (в якій справі був помічений, статус в рамках цієї справи, рік, місяць):

  • У 2016 році незаконно дозволила провести обшук у активіста Автомайдану. Ніяких правових підстав для здійснення таких дій не було – в тексті ухвали не було жодних прив’язок активіста до справи, що розслідувалася.
  • Також ця суддя утаємничила зміст оригіналу експертизи британського «експерта» Бірча (ця експертиза є одним з ключових “доказів” сторони обвинувачення) в справі Шеремета, хоча для цього не було достатніх підстав.

Недоброчесність (наявність обставин, які говорять про ймовірне порушення переслідувачем  Закону України «Про запобігання корупції»):

Скандали:

  • Як повідомляє Фундація Де-юре, «згідно з матеріалами СБУ, суддя Константінова допомагала переховуватись від слідства одіозному судді Майдану Віктору Кицюку. Саме у її квартиру Кицюк перевіз свої речі, кошти та документи з метою недопущення їх арешту та вилучення в ході слідчих дій».
  • 13 січня 2015 року слідчий ГПУ звернувся до судді Констянтінової з клопотанням про дозвіл на отримання інформації по телефонному з’єднанню Януковича з російськими абонентами. Завдяки такому дозволу прокуратура сподівалася виявити осіб, які допомогли покинути країну президенту-втікачу. Суддя призначила розгляд тільки через 10 днів – на 23 січня. А потім, з незрозумілих причин, перенесла розгляд клопотання на 2 лютого 2015 року. Коли ж прокуратура заявила про те, що такі терміни блокують розгляд справи Кристина Едуардівна відмовила в клопотанні.

Посилання:
Декларація – 2019

ЗМІ про:
Суддя Константінова, що відправила під домашній арешт Ратушного та Філімонова, раніше дозволяла обшуки в активістів Автомайдану

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

7 thoughts on “ДОПОВНЕНО. ДОНЬКА КИЇВСЬКОЇ СУДДІ ЗАСТУПИЛАСЬ ЗА БАСТУ ТА ОБІЗВАЛА УКРАЇНЦІВ «БИДЛОМ»

  1. За інформацією від журналістки “Слідства. Інфо” Євгенії Моторевської:
    У 2020 році патрульна поліція впіймала цю НАСТЮ вночі у центрі Києва з явними ознаками алкогольного сп’яніння та склала відповідний протокол.
    Справа потрапила у той самий суд, де працює її мама – Крістіна Константінова та вітчим Віктор Кицюк.
    Настя навіть не приходила до суду, а лише надавала письмові пояснення.
    Вона вказала, що на машині тоді не їхала, а лише грілася в ній, а перезбуджена була, оскільки посварилася з хлопцем.
    Проходити медичне обстеження на вимогу патрульних дівчина відмовилася.
    Втім, у суд передала довідку, що в ту ніч під дією речовини не була
    .
    Колега її батьків – Володимир Карабань – не покарав дівчину та закрив справу!

    Деталі тут:
    Yevheniia Motorevska

  2. Хоть и с листочка, но уже прогресс 😂

  3. Подивився- тупенька дівка, але має ж свою думку – я дуже згідний з тим що УКРАЇНСЬКЕ БИДЛО. Чому бидло поясную: політики і ті хто їх обкрадає, держуть фабрики, бізнеси у Московії, депутати там бувають інкогніто дуже частенько, тай думають вони теж що крим не НАШ – на них не нападають бо бояться отримати пиз*и, а тут якийсь співак – його треба зацькувати. У вас Авідіополі теж повно людей яки буваючи у Московії, ховаючись там у роки війни ,виступаючи під прапором Расєї стають директорами палацу спорту імені Дукова – запитайти хто ви є? Не бидло?

    1. На Манукяна намекаешь? Так у нас уже был один директор “патриот” Проскуровский 🙂 Он всегда был под украинским флагом! Чем все закончилось? Взяткой!!!

      1. Це я кинула Проскуровського, треба ж “своїх” пристроїти десь. Проскуровський та його друзі сильно любили грошики та не бажали ділитися, треба було підложити поРосся.

      2. Проскуровського підставила я – доп*здівся.

  4. Сторінка Анастасії Константинової з ніком konstanta00 вже не доступна. Саме на ній лише нещодавно дівчина розміщувала слова вибачення.

Comments are closed.