В ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ ТА ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗА ЗАГИБЛИМИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Кількість переглядів 1476

8 та 9 травня в Овідіопольської громаді відзначили День пам’яті та примирення і 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ціна Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників та близьких. Майже десять мільйонів кращих синів і доньок України полягли на полях бою, загинули у концтаборах та на примусових роботах, померли від тяжких ран у воєнні роки. Війна назавжди залишиться жахливим спогадом в нашої пам’яті.

У заходах прийняли участь ветерани, керівництво селищної ради, Народний Депутат України, духовенство та мешканці і гості громади.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубіжах. Сьогодні героями стають онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівалися, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.

Фото: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬЕТРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ ТА ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗА ЗАГИБЛИМИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

  1. А колебошыну не стидно, седит протирает штаны – кнопкодав. Зачем голосовал за рынок земли ….

  2. звернення до представників які займається землеупорядкуванням в Овідіополі, за координатами ʼ46.243377, 30.440469ʼ (біля Книжкового магазину)буде встановлена чергова “будка”, яка вже захопила частину тротуару. Прошу звернути на це увагу органам ПОЛІЦІЇ та місцеву владу, встанновлення цієї “будки” значно погіршить огляд для автомобілів які будуть рухатить по вулиці Т.Шевченко, та здайснювати поворот на вул. Портову. Обмежить місце для пішоходів. Краще там встановити клумбу з квітами, або памятник, навести порядок та прибрати металеві будки – які є туалетом. Лідія Іванівна та депутати – займіться благоустроєм рідного СЕЛА, а не розхапуванням земельних ділянок.

    1. Глава сельского совета и нынешние депутаты войдут в историю как те кто привратил пгт. в запущенное село с полной разрухой. зато у главы будут чесно купленные дома у депутатов чеснозаработаные участки земли. НИЧЕГО путного, одни ларьки и забегаловки . Роман Автондилович есть к вам просьба написать статью с указанием годовых заработных плат работников громады, сельского совета и всех рядопристроеных организаций, чтобы пофамильно было указано как эти воры получают 100 000ые премии. вы все будете в шоке от их ЗП и премий.

  3. Как можно получать такие зарплаты и при этом планировать сокращение техперсонала и муз педагогов

Comments are closed.