ЧЕМПІОНУ СВІТУ З БОКСУ З ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОДАРУВАЛИ КВАРТИРУ

Кількість переглядів 966

Спортсмен з Білгорода-Дністровського Юрій Захареєв, що став переможцем молодіжного чемпіонату світу з боксу, отримав грошовий приз та квартиру. Про це повідомляється на офіційній сторінці Федерації боксу Одеської області у Facebook.

Нагадаємо, чемпіонат світу з боксу проходив в кінці квітня у польському місті Кельце. У фінальному бою Захареєв переміг росіянина Чеєраву Ашалаєва з рахунком 4: 1.

Відзначимо, що Захареев вступає під керівництвом тренера Ігоря Юрескул.

21 травня в Білгороді-Дністровському під час проведення чемпіонату України з боксу серед школярів президент федерації боксу України Володимир Продивус та перший віце-президент федерації боксу України Дмитро Шенцев подарували Захареєву сертифікат на суму 10 тисяч доларів.

Цінний подарунок чемпіону вручив президент федерації боксу Білгород-Дністровського району Віктор Андреєнков та мер Білгорода-Дністровського Віталій Граждан.

Кульмінацією нагородження став подарунок президента федерації боксу Одеської області Халіда Мусаєва – юному чемпіону подарували квартиру з ремонтом в новому ЖК «Простір на Радісної.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0