ДЕ ЖИВЕ СИРОТА ТА КОМУ ТЕПЕР ПОТРІБЕН ЙОГО БУДИНОК?

Кількість переглядів 2407

У червні 2020 року в рамках державної програми допомоги дітям-сиротам, у селі Калаглія (Овідіопольська селищна громада) по вулиці Сонячна (колись Чапаєва) управління соцзахисту Біляївської райдержадміністрації придбало Садулаєву Юрію Юрійовичу, як дитині-сироті, житловий будинок під № 48 з земельною ділянкою 25 соток.

Однак з таким щастям Юрій не впорався. Минув рік і домогосподарство вже має жалюгідне видовище: згоріла літня кухня та повністю розграбований житловий будинок.

Постійні гульки з алкоголем та іншими «красотами» життя призвели до того, що навесні 2021 року відбулася пожежа, після якого «щасливий» Юрій виїхав у невідомому напрямку, покинувши подарунок держави, якій йому придбали за державні кошти.

Ось так ось, одному благоволить доля й він отримує від держави житло, яке він приводить у непридатність, а до когось не доходить черга та він оббиває пороги кабінетів чиновників, при цьому маючи бажання будувати реальну хороше життя.

І головне, де подівся сирота? Де він живе? Та кому тепер потрібен його будинок? Хочу зазначити, що прилегла до городу будинку земельна ділянка площею 14 соток теж належить Юрію Садулаєву.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ДЕ ЖИВЕ СИРОТА ТА КОМУ ТЕПЕР ПОТРІБЕН ЙОГО БУДИНОК?

  1. Конечно. Если вы житель Калаглии, то странно что не знаете об этом

    1. Я не писал что я житель Калаглии. Я написал что я житель

  2. Всякое бывает. Зато хороший повод сказать, что незачем всяким убогим покупать жильё. Все равно все прос…т. Давайте лучше местным депутатам новое авто купим, хоть по назначению будут использовать– задницы возить

Comments are closed.