НЕВДАЛА СПРОБА ШАХРАЇВ. ВИПАДОК У МИКОЛАЇВЦІ (ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА)

Кількість переглядів 1909

12 червня 2021 року шахраї намагались незаконним шляхом викласти металевий МАФ в селі миколаївка (Овідіопольська громада, Одеській р-н).

Про це редакції повідомила мешканка смт Овідіополь Юлія Бакуло, яка й продавала цей МАФ шляхом розміщення об’яви в інтернеті.

Спочатку шахраї виманили у Юлії де саме знаходиться цей МАФ (фото МАФу додавалось до об’яви в інтернеті), а потім, поки телефоном зображали з себе покупців, спробували його завантажити та вивезти в смт Овідіополь на пункт прийму металу по вул. Транспортна.

Радує, що цього разу шахраям не вдалось обдурити людей (деталі дивиться у відео). По факту крадіжки МАФу відкрито кримінальне провадження, Юлія Бакуло визнана потерпілою по справі.

Чи пов’язаний сам пункт прийму металу по вул. Транспортна в смт Овідіополь та безпосередньо водій евакуатора до шахраїв, чи вони їх руками спробували провести викрадення, буде з’ясовуватиме слідчі відділення поліції № 1 ОМУП № 2 (смт Овідіополь).

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “НЕВДАЛА СПРОБА ШАХРАЇВ. ВИПАДОК У МИКОЛАЇВЦІ (ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА)

  1. Ситуация конечно интересная, но баран с микрофоном всё портит. Бэ, мэ, ээ, харе тупить, закончились конфеты от Коляндры?

  2. Бэєєєєє,мєєєєє,ееееее – відправити Романа на курси, хай начать розмовляти, чому не державною мовою ? Нічого нікому не буде. У неї є документи на цей вагончик ? Він стояв на її землі ?

    1. Да, документы есть. Земля нашей семьи. Иначе бы его полиция не оставила там))
      Показать документы? Приезжай аноним, если не боишься.

      1. Показывай документы на будку и на землю.

      2. [ ] вот смотри, видно?
        Если не видно то приходи, посмотришь ближе.

  3. На транспортной крутиться Ваня на белом мерсе , это только его робота . Он так у Граматика прицеп украл на колесах .

  4. Водій маніпулятора “у темі” і є організатором та виконавцем злочину.
    Якби він не був організатором і виконавцем, він би й метра не проїхав з вагончиков на платформі у відсутність хазяїна (замовника).

Comments are closed.