ВІДБУЛАСЬ IX ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Кількість переглядів 1428

14 червня 2021 року відбулось позачергове IX пленарне засідання Овідіопольської селищної ради VIII скликання. В засіданні взяли участь 21 депутат селищної ради.

Розглянуто було 4 питання порядку денного, та прийняті відповідні рішення:

  1. Про затвердження Поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для комунального підприємства «ВОДОПОСТАЧ» Овідіопольської селищної ради
  2. Про затвердження тарифів КП «Кришталь» на послуги підприємства та відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання) для населення с. Калаглія на 2021 рік
  3. Про затвердження тарифів КП «Миколаївський комунгосп» на послуги підприємства та відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання) для населення с. Миколаївка на 2021 рік
  4. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 грудня 2020 року № 33-VIII «Про місцевий бюджет Овідіопольської селищної територіальної громади на 2021 рік»

Голосування по першому питанню необхідно було з метою отримання дозволу на водовикористання та відкриття бюветів. Термін виготовлення дозволу – один місяць.

За результатами голосування по другому та третьому питанню, затверджений тариф на водопостачання:

  • для мешканців с. Калаглія у розмірі 13,70 за м3 при економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво у сумі 16,90 грн м3.
  • для мешканців с. Миколаївка у розмірі 13,70 за м3 при економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво у сумі 16,86 грн м3.

Різниця між економічно обґрунтованому тарифу та встановленому тарифу буде компенсуватись з бюджету Овідіопольської селищної ради.

При голосуванні по четвертому питанню за внесення змін до бюджету Овідіопольської селищної ради, депутати виключили з бюджету розвитку видатки на корегування проєкту по реконструкції з розширенням ДНЗ «Ромашка» в смт Овідіополь у сумі 1’581’423 грн та перевели ці кошти в розділ «нерозподілені видатки».

Ще матеріали на тему:

У ПОНЕДІЛОК В ОВІДІОПОЛІ СЕСІЯ. БУДУТЬ РОЗПОДІЛЯТИ 8 МЛН БЮДЖЕТУ РОЗВІТКУ

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ВІДБУЛАСЬ IX ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

  1. Що там по палацу спорту ? Грошики миються ?

    1. Та да! Все добре! Миються потихеньку)))

  2. Если это деньги на развитие громады, так почему они уже распределены были до сессии? Смысл тогда этой сессии, просто галочку поставить что “типа проголосовали”? Хоть одно радует, что на садик Ромашка не пошло 1,5 мл.грн, а перевели на ремонт дороги в селах.

    1. Потому что большая часть денег – целевые деньги с областного бюджета и остатки образовательной субвенции держбюджета, которые могут пойти только по назначению!

      1. Тогда какой смысл этих дотацыонных денег, которые выделяет область для развитие громады, если область сама их распределила (конечно не при помощи некоторых лиц). Если я правильно понимаю то громада, в лице депутатов, должны на сессиях распределять куда в первую очередь необходимо потратить дотацыонные средства. А так получается, мы вам выдкляем, но вы должны потратить на то, на что мы вам скажем.

        1. Вы все неправильно понимаете. Областной бюджет выделяет деньги местным громадам на их нужды. Но областной бюджет не может напрямую финансировать объекты, которые находятся на балансе местных советов. Местным бюджетом распоряжается местные депутаты. Поэтому, после того, как областной бюджет проголосовал о выделение денег на нашу громаду, наши депутаты должны проголосовать за то, чтобы эти деньги поступили в наш бюджет и были потрачены на те нужды, за которые голосовали областные депутаты. В принципе, возможна ситуация, когда областной бюджет выделит деньги, местные не примет и тогда деньги останутся в областном бюджете и их за них будут заново голосовать на сессии облсовета.

      2. Ну не отказываться же от денег)))

    2. Кто сказал что эти 1.5 ляма пойдут в села на дороги? Это мечтатель из КОСЫ? Уже есть такое решение? Какой ремонт и каких именно дорог ? Или это анонс одной из депутатских груп “Лохотронщик” ? Посмотрим на стойкость наших избранников после отпуска главы. Ромашка отважно затоплена!!! Потолок в ней (Ромашке) на 1 этаже стал еще краше!!!! Хороший повод для начала договорняков. А детки пусть еще немножечко подождут. Операция “дотация” водопотребителю 3грн за куб с денег налогоплательщиков- тоже яркая характеристика сильных хозяйственников. Типа-МЫ ЗА ВАС ЗАПЛАТИМ РАЗНИЦУ, но вашими деньгами, мы же вас(население) типа дотируем, правда деньги напрямую в НАШИ комунхозы, а лучше в один. Может обьединим их? Вода конечно природный ресурс и принадлежит народу. Вы снова про ИНФОКС? Ну так уж вышло. И т.д. и т.п.)))))))) Ничего личного.

Comments are closed.