ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ СВОЄЧАСНОГО РОЗРАХУНКУ ЗА ПОСЛУГУ З РОЗПОДІЛУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ

Кількість переглядів 800

Послуга з розподілу природного газу – послуга АТ «ОДЕСАГАЗ», яка надається Споживачу та включає в себе забезпечення цілодобового доступу Споживача до газорозподільної системи і розподіл (переміщення) належного Споживачу (його постачальнику) природного газу газорозподільною системою з метою його фізичної доставки до межі балансової належності об’єкта Споживача.

Плата за послуги розподілу природного газу не є ні новим, ні додатковим платежем. Послуги розподілу природного газу завжди сплачувались побутовим споживачем у складі кінцевого платежу за природний газ. За рахунок цих коштів забезпечується робота газових мереж, експлуатація газового обладнання, підтримується цілодобова робота аварійних служб.

Абонент сплачує за послугу розподілу природного газу, так як він під’єднаний до газорозподільної системи.

Газорозподільна система – технологічний комплекс, що складається з організаційно і технологічно пов’язаних між собою об’єктів, призначених для розподілу природного газу від газорозподільних станцій безпосередньо споживачам.

Оператор ГРМ в свою чергу проводить цілий комплекс заходів по обслуговуванню газорозподільної системи – це підтримка належного тиску, поточні та аварійні ремонти газопроводів, а також діяльність аварійно-диспетчерської служби, яка проводить всі необхідні роботи пов’язані з подальшим безпечним користуванням природним газом.

Не здійснюючи своєчасну оплату за отриману послугу, споживач може своєю бездіяльністю привести підприємство до неспроможності ефективно працювати в ринкових умовах і надавати споживачам послуги на належному рівні та відповідної якості.

В разі несплати  заборгованості за надану послугу з розподілу природного газу АТ “Одесагаз” буде вимушено звернутися до суду з відповідним позовом та стягнути заборгованість в судовому порядку.

Реквізити для сплати послуги з  розподілу природного газу:

АТ “Одесагаз”
код ЄДРПОУ 03351208
IBAN: UA603281680000026000000001261 ПАТ “МТБ Банк” м. Одеса МФО 328168

Сплатити послугу можна в будь-якому банку або online. При оплаті необхідно обов’язково  вказувати номер особового рахунку.

Детально за телефоном :

  • 050-39-28-409 Овідіопольське УЕГГ
  • 068-27-29-636 Овідіопольське УЕГГ
  • 050-39-21-193 Великодолинська дільниця

Адміністрація Овідіопольського УЕГГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ СВОЄЧАСНОГО РОЗРАХУНКУ ЗА ПОСЛУГУ З РОЗПОДІЛУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ

  1. За ..бали. Що у олігархів закінчились грошики ???? Продають природні ресурси які належать всім, а по суті банді олігархів. А ви своєчасно платіть. Ідіть на…..й.

    1. Так піди і скажи про це олігархам

  2. Щось не можу зрозуміти …
    Це просто тупі коментарі, чи це тупі коментатори, які їх написали…

Comments are closed.