ВНОЧІ МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЮ КОЛЕСИВ П’ЯНИМ НА МОПЕДІ

Кількість переглядів 3173

Вночі 19 червня 2021 року за кермом мопеда був виявлений мешканець Овідіополю у стані алкогольного сп’яніння.

Обставини справи: близько 0:30 19 червня патрульні виявили мопед Yamaha Jog який рухався по вул. Дальницька в смт Овідіополь без державного реєстраційного номера. На вимогу поліціантів зупинитись, особа, що була за кермом мопеду вимогу не виконав та спрямував до себе у будинок № 2 по вул. Сонячна. Поліціантам вдалось затримати його вже біля його будинку. Як виявилось це був Чоботарський Олег Володимирович, 1989 р.н.

За зовнішніми ознаками Олег Володимирович перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час затримки чинив опір за що до нього були застосовані спецзасоби – на нього наділи наручники. Від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння Чоботарський О.В. при свідках відмовився.

У результаті на Олега Чоботарського були складені наступні матеріали про адміністративні правопорушення відповідно до КУпАП:

  1. ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського);
  2. ст. 130 (керування транспортним засобом особою, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння);
  3. ч.5 ст. 121 (порушення правил користування мотошоломом);
  4. ч.6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим в Україні в установленому порядку);
  5. ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку);
  6. ч.2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Сподіваємось, що суд позбавить Чоботарського О.В. права керування транспортним засобом на рік та накладе на нього 17 тис. грн штрафу.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

39 thoughts on “ВНОЧІ МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЮ КОЛЕСИВ П’ЯНИМ НА МОПЕДІ

  1. Цікаво, а як розцінити проникнення на приватну територію поліцією? Були на те законні підстави?

    1. Да, в очко пьяный водитель! Не пей и всё ок

      1. Те що він п’яний, було встановлено опісля затримання. А до того моменту є презумпція невинуватості особи. Тобто проникнення було незаконним.

        1. До того было злостное неповиновения законных требований полиции об остановке. Этого достаточно, чтобы преследовать его везде, где получается!

      1. Роман Борма и сейчас работает в патрульной полиции, и катается уже на другом белом Лексусе. Но это, к сожалению, никому не интересно. “Нам” интересны пьяные мопедисты. Жаль, не останавливает меня Роман, хотя очень часто встречаю его на дороге.

        1. Уважаемый Вовчик нас многое интересует, но всего охватить мы не можем. видел твой сюжет по машине Бормы. Постараемся осветить этот вопрос.
          Скажи мне пожалуйста, ты писал какие-то заявления в органы коррупционные по поводу этой машины? И если писал, то какая была реакция?

      2. Роман, это не мой сюжет. Это сюжет человека из Одессы. Я же, являюсь жителем Овидиополя. И пока что, к сожалению, у меня нету никаких сюжетов, кроме одного. Но Романа в этом сюжете нету, там другие полицейские.

        1. Уважаемый Вовчик. Приходи к нам в офис и посмотришь – байдыки мы не бьем. К сожалению, из-за огромного сопротивления по расследованию уголовного дела по нападению на нашу редакцию нам приходиться тратить очень много времени на юридические вопросы сопровождения этого дела. У нас нет возможности нанять адвоката по делу, т.к. платить ему мы не можем. Помимо дела по нападению, есть еще дело по поджогу офиса, а также нерешенные дела по нашим давнишним заявлениям.
          Если ты видишь, мы освещаем также дела коррупции по бывшему сельскому голове Калаглии Шибаеву, депутату Никитинскому, бывшему депутату Проскуровскому. Эти дела занимают много времени и сил и не приносят никакого дохода редакции. Но мы очень хотим доснимать эти процессы до конца.
          Также редакция самостоятельно ведет дела по защите чести и достоинства недовольных наших читателей. У нас три таких дела и я их тоже веду самостоятельно. Помочь некому. Не забывай среди этих трех есть дело с серьезным соперником – ИСРЗ. У них есть деньги и связи и им легче. Ты же смотрел, как Кочко рассмотрел не рассматривая дело?
          А еще есть суд по моему делу по нападению в 2017 году. Он идет уже 4-й год.
          Все это занимает огромное количество времени.
          Приходи, может поможешь.
          А если нет возможности помочь, то просто читай нас и не стоит изображать из себя обиженного…

      3. Вот тут как раз “обиженного” изображаете Вы))). Никому не интересны Ваши судебные разбирательства, тем более Мне))

  2. Пускай полицейские покажут видео со своих нагрудных камер

    1. Покажут в суде. Приходи посмотришь. На сегодняшний день суд принимает любое видео: нагрудных камер, телефонов, экшн0камер – все является доказательством!

      1. Как можно узнать, когда будет суд по этому делу?

    2. Ну выпил чутка у меня и повод есть кошка окотилась я решил отпраздновать такое дело, взял два пузыря и решил прокатиться по убитым улицам родного колхоза. Но меня мусорня повязала и дело шьют щас дошло до того что на меня уже глухарь хотят повесить. Не бухайте пацаны ваш Олег Чоботарский

      1. Овидиополь это город,а не СМТ,не будьте помойкой.

    3. Тр, что Кочкр рассматривает Не рассматривая дела, видимо это его тактика. Зачем тратить свои ресурсы? И так сойдет. А вот людям плохо. Он прекрасно знает, что выше будет тоже самое. Для людей защиты нет. Корупция как пвутина в е з д е. Рада намерена забрать у паралимпийцев 600 млн гривен и отдать судам. Как вам????7

    4. Преследовать человека, даже если он без шлема, нельзя. может случится авария. Вытаскивать из дома да еще и без одежды, одевать наручники???? Ордер на это есть???. На видео не видно, что он пьян, экспертиза не сделана, говорить можно все что угодно.

  3. 20 червня 2018 року приблизно о 12:40 годині, в Одеській області в Овідіопольському районі с. Грибівка вул. Середня, 35, Чоботарський Олег Володимирович керуючи автомобілем марки «Nissan-Primera» д.н. RP72128, не врахувавши дорожніх умов, не вибравши безпечної швидкості, недотримався безпечної дистанції, допустив зіткнення з іншим автомобілем, який рухався попереду, від зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження, чим порушив вимоги п. 13.1 Правил дорожнього руху, за що відповідальність передбачена ст. 124КУпАП.
    23 липня 2018 року суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Козирський Є.С. по судовій справа № 509/2589/18, розглянувши матеріали, які надійшли від Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області, про притягнення до адміністративної відповідальності гр. Чоботарського Олега Володимировича, 1989 р.н., який проживає за адресою: смт Овідіополь, вул. Сонячна, 2 ПОСТАНОВИВ:
    Визнати Чоботарського Олега Володимировича винним у скоєні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП.
    Накласти на Чоботарського Олега Володимировича, адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340,00 гривень.
    Стягнути з Чоботарського Олега Володимировича судовий збір у розмірі 352,40 гривень у прибуток держави.

  4. 21 липня 2020 року смт Овідіополь Овідіопольський районний суд Одеської області у складі: головуючого судді Бочарова А.І., по судової справі № 509/3297/20 розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт Овідіополь кримінальне провадження № 12020160380000732 від 07.05.2020 року з обвинувальним актом за обвинуваченням:
    ЧОБОТАРСЬКОГО ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА, 1989 р.н. , уродженця смт Піщанка Піщанського району Вінницької області, з повною середньою освітою, не одруженого, працюючого водієм у Приватному акціонерному товаристві «Миронівський хлібопродукт», зареєстрований та мешкає за адресою: смт Овідіополь, вул. Сонячна, 2ф, який в силу ст. 89 КК України є таким, що судимості не має,
    ВСТАНОВИВ:
    ЧОБОТАРСЬКИЙ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ, 1989 р.н., знаходячись біля магазину «Копійка» по вул. Сегедська, 7, м. Одеса, 06.05.2020 в 17.00 годин, діючи з прямим умислом, з метою незаконного придбання для особистого вживання особливо небезпечного наркотичного засобу, – канабісу, обіг якого в Україні заборонено, використовуючи свій мобільний телефон «Samsung G7» з сім-карткою оператора «Київстар» НОМЕР_1 , через мережу «Інтернет» замовив та здійснив розрахунок у розмірі 300 грн за придбання особливо небезпечного наркотичного засобу, – канабісу, масою, що відповідає вмісту двох сірникових коробочок. Відразу після здійснення цих операцій, на мобільний телефон ЧОБОТАРСЬКИЙ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ надійшло повідомлення із зазначенням місця схову наркотичного засобу безпосередньо поблизу його місця перебування на вул. Сегедська, м. Одеса. Цього ж дня, приблизно в 17 годин 05 хвилин, ЧОБОТАРСЬКИЙ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ відшукав місце схову канабісу, який переніс для зберігання до салону автомобіля «Мерседес», н/з НОМЕР_2 , припаркованого на вул. Сегедська, 7, м. Одеса, придбавши таким чином, у невстановленої особи, матеріали стосовно якої виділені в окреме провадження, особливо небезпечний наркотичний засіб,- канабіс, масою у висушеному стані 11,75 грм. Далі, ОСОБА_1 , керуючи автомобілем «Мерседес», н/з НОМЕР_2 , попрямував до місця свого проживання в смт Овідіополь Одеської області. На шляху слідування по автодорозі «Одеса-Білгород-Дністровський» на виїзді із с. Прилиманське Овідіопольського району Одеської області, автомобіль «Мерседес», н/з НОМЕР_2 , під керуванням ЧОБОТАРСЬКОГО ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА, 06.05.2020 приблизно в 22 години 12 хвилин, був зупинений працівниками поліції СРПП Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області та, в ході огляду салону автомобіля, виявлено і вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено, – канабіс, масою у висушеному стані 11,75 гр, який ЧОБОТАРСЬКИЙ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ незаконно придбав, зберігав та перевозив без мети збуту.
    УХВАЛИВ:
    ЧОБОТАРСЬКОГО ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА, 1989 р.н., визнати винуватим у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ст.309 ч.1 КК України та призначити йому покарання у вигляді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 (вісімсот п`ятдесят) грн.
    Речові докази, канабіс масою 11,75 грам, пластиковий предмет чорного кольору у вигляді наперстка, дерев`яний мундштук – знищити.
    Стягнути з ЧОБОТАРСЬКОГО ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА на користь Держави 2’615,20 грн процесуальних витрат по справі на залучення експертів для проведення судових експертиз.

  5. Романе, а розкажіть но, будь ласка, що там із самозахопленою частиною лісосмуги вздовж Дальницької дороги господарем ділянки Сонячна, 3. Це якраз навпроти. Це вже все порішали? Той дитмайданчик, що взялись облаштовати на відкуп нашій Бусінкі, так і не добудували, вже бур’яном все поросло.

    1. Ну депутаты дали разрешение на аренду земли ему. Если есть факт самозахвата, нужно проверять по границам участка. Не готов сейчас точно сказать по этому вопросу ничего.
      Знаю, что этот человек, для того чтобы с ним заключили договор аренды сделал для громады перила на двух мостовых переходах (по ул. Суворова и по ул. Т.Шевченка), а также детскую площадку должен был сделать. В каком состоянии работы по площадке не знаю.

      1. Работы по площадке заброшены, там все заростает травой.
        А как часть дороги (зелёные насаждения) можно отдать в аренду – для меня секрет. Ведь они вместе с Солнечной, 1 отхватили часть лесополосы.

        1. Выйдет голова из отпуска, я уточню этот вопрос, по поводу захвата лишней земли. И тебе рекомендую, если тебя это интересует, задавать вопросы не только тут, а приходи и задавай их открыто. А то, как-то трусливо выходит. Строчите комменты, а языки… ну сам знаешь где!

  6. 19 жовтня 2020 року суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Бочаров А.І., розглянувши матеріали по судовій справі № 509/3732/20, які надійшли з Подільського ВП ГУНП в Одеській області про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП:
    ЧОБОТАРСЬКОГО ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА, 1989 р.н., який мешкає за адресою: смт Овідіополь, вул. Сонячна, 2, водій в МХП «Миронівський»,
    ВСТАНОВИВ:
    20.07.2020 року, о 15:30, водій ЧОБОТАРСЬКИЙ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ, керуючи автомобілем «ISUZU», по вулиці Соборна у м. Подільськ Одеської області, не вибрав безпечної швидкості, не дотримався безпечної дистанції, не врахував дорожню обстановку, в результаті чого скоїв зіткнення з автомобілем «HYUNDAI», який повертав праворуч, внаслідок чого ЧОБОТАРСЬКИЙ ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ порушив вимоги п.п. 12.1, 13.1 ПДР. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.
    ПОСТАНОВИВ:
    ЧОБОТАРСЬКОГО ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 340 гривень.
    Стягнути з ЧОБОТАРСЬКОГО ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА на користь держави судовий збір в сумі 420,40 гривень.

  7. ментозавры это зло в нашей стране как и бухарики

  8. Аж смішно. А як проживає Гудима який вбив людину на автомобілі? Їздить на новій ауді та відпочиває 😉 а хтось лижить у труні та гниє.

    1. Сколько можно уже говорить за Гудыму?
      Я уже писал: человек признал вину и решил вопрос с родственниками, которые не настаивали на его заключении в тюрьму.
      Человек не имеет судимости и первый раз, особенно если родственники не настаивают, а даже ходатайствуют, чтобы не сильно наказывали, ему всегда дадут условно.

      Как он решил вопрос с родственниками? Это уже не наш вопрос! Главное, что все стороны все устроило.

      1. Тоді можна вбити людину в якої немає родичів і за це нічого не буде? І якщо ти вбив перший раз теж нічого не буде ? Таке буває тільки в Україні. Чому родичі вирішують покарати чи ні ? Може той хто помер бажає справжнього покарання для свого вбивці ?

  9. А кто ж этот Чеботарский, что одни и те же нарушения неоднократно и каждый раз минимальные наказания.

  10. Преследование мотоцикла или скутера запрещено в ПДД. Преследовать двухколесное транспортное средство можно только если на мотоциклистах надеты шлемы. Если за мотоциклом едет экипаж ДПС, чтобы оторваться достаточно снять шлем и погоня прекратится. Преследование возможно только если водитель совершеннолетний. это для чего написано в пдд?!

    1. Они говорят, что в Овидиополе свои закони.

  11. А яке право поліція мала доганяти водія мототранспорту без шолома чи то для них закон неписаний це є грубе пор

    ушення працівників поліції після якого всі адмін статї є недійсними я думаю адвокати мають знати це

Comments are closed.