ЛІКАРІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ЛІКАРНІ БУЛИ ВІДМІЧЕНІ ОДЕСЬКОЮ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ

Кількість переглядів 1372

18 червня 2021 року голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький привітав медичних працівників Одеси і Одеської області з професійним святом та вручив почесні грамоти та відзнаки Одеської ОДА.

Серед відмічених два лікаря, які довгі роки працюють у КНП «Овідіопольська селищна лікарня» (колишня – Овідіопольська центральна районна лікарня):

  • Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації була відмічена завідуюча інфекційним відділенням Тетяна Даниленко;
  • За багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я та високий професіоналізм почесною відзнакою відмічений кандидат медичних наук Мухаммед Закарія.

Я вважаю, що це свято народне. Бо саме Ви, медики, завжди на передовій, особливо зараз в період пандемії. Проявивши свій професіоналізм і витримку, ви впевнено і гідно долаєте виклики, які породжують різні складні хвороби. В Одеській області реалізуються програми Президента «Велике будівництво» і «Сільська медицина» – в рамках першої будуємо амбулаторії, приймальні відділення та лікарні, друга – дає можливість оновити і наповнити заклади охорони здоров’я сучасним обладнанням, що вкрай важливо в умовах реформування і галузі медицини, і в період децентралізації. 180 мільйонів виділено на розвиток медицини в нашому регіоні. Тобто, я впевнений, що наша спільна і злагоджена співпраця – обласної адміністрації та обласної ради дає хороші результати, які працюють на покращення життя населення” – зазначив Сергій Гриневецький.

Вітаємо наших лікарів з професійним святом. Нехай здійснюються всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!

По матеріалам: Одеська ОДА

Фото: редакція газети «Наддністрянська правда

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ЛІКАРІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ЛІКАРНІ БУЛИ ВІДМІЧЕНІ ОДЕСЬКОЮ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ

  1. Спасибо вам огромное!!! Врачи от Бога!

    1. Это единственные толковые врачи в Овидиополе,которые действительно умеют лечить,остальные только гребут деньги и не лечат.

  2. Лучшие врачи, достойные врачи!!!
    Но Мухаммед выставил на своей странице не відзнаку, а тоже почесну грамоту. Авторы пишите проверенную инфу. Ведь между відзнакою і грамотою почесною есть разница.

  3. Нехай ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ всі Ваші задуми!
    А «збудяться» – это возбудятся))

  4. В Овидиополе живут медицинские работники, которые отдали своей профессии и людям 30, 40 и более лет (всю жизнь). Тогда классных специалистов было немало. Возможно и о ветеранах сегодня вспомнят…

Comments are closed.