В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ ВІДНОВИЛО СВОЄ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТЕРАПЕВТИЧНЕ БАГАТОПРОФІЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ

Кількість переглядів 1411

07 липня 2021 року в Овідіопольській лікарні відновило своє функціонування терапевтичне багатопрофільне відділення з ліжками неврологічного профілю, що дозволить значно покращити умови лікування жителів громади.

По інформації медичного закладу, у відділенні облаштовано на 8 палат: дво-, три- та чотиримісні та 1 палату із покращеними умовами перебування (санвузол, душова, кондиціонер, холодильник). Всього розраховано на 20 ліжок.

Відділення має можливість лікувати паліативних хворих. Для цієї цілі закуплено 5 нових функціональних ліжок. В кожній палаті є локальне освітлення біля ліжок. У відділенні створенні всі комфортні умови для лікування і перебування пацієнтів. Відділення оснащено маніпуляційними, їдальнею, кондиціонерами, є гаряча вода, душова та холодильники для користування хворими. Також створені умови для пацієнтів з обмеженими можливостями.

У відділенні проводять діагностику та лікування пацієнтів із захворюваннями:

  • хвороби нервової системи;
  • запальні хвороби центральної нервової системи;
  • транзиторні церебральні ішемічні напади та споріднені синдроми;
  • остеохондроз хребта;
  • ураження міжхребетних дисків;
  • інші хвороби терапевтичного профілю.

У лікуванні використовуються сучасні схеми і методики, можливості реабілітації пацієнтів з проведенням фізіотерапії, ЛФК. Проводиться робота по профілактиці неврологічних захворювань, довірчі бесіди з пацієнтами та їх родичами, даються поради по лікуванню та догляду за неврологічними хворими.

Відкриття терапевтичного багатопрофільного відділення з ліжками неврологічного профілю КНП ОСР «Овідіопольської лікарні», дозволить значно покращити умови лікування наших жителів.

По інформації: адміністрація КНП ОСР «Овідіопольська лікарня».

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ ВІДНОВИЛО СВОЄ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТЕРАПЕВТИЧНЕ БАГАТОПРОФІЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ

  1. Підкажіть чи є інформація про вартість цих послуг? Тому що якось звернувшись в лікарню за направленням сімейного лікаря безкоштовно послугу так і не надали, а сказали заплатити

      1. Дякую, але я уже свою скаргу залишила на гарачій лінії НСЗУ, 1677 щоб знали куди звертатись))

  2. Перелом, тоже 1 снимок должны сделать бесплатно, но сказала ренгенолог что надо направление от врача, а врач потом сказал, что не надо. В результате пришлось заплатить около 200 гривен.

    1. такого не може бути, тому що, не може бути …

      1. Может !!!!! Сама в шоке. Врач сказал, что с ней поговорит. Но факт есть факт и никуда не денешься. Где-то чек был. Поищу.

  3. Берут деньги за не качественные услуги

  4. Все знают что врачи не лечат без денег.
    Может еще лекарства в больнице дают бесплатно?

  5. Все такие умные всех не лечат, а где же Вы все лечитесь мне интересно!!!! Прям всем деньги плати от всех Вас требуют и все Вам всё должны! Никто никому ничего не должен, не хочешь платить не плати, а в помощи никогда не откажат!!!! Достали нытики, бесите аж!!!!

  6. Нытики развалили Овидиополь, нет рабочих мест.

  7. Роман, обратите внимание на толпу алкашей проживающих по ул. Евгения Колисниченка 79. Там всегда куча алкашей, маты, драки и плачут дети. Причем судя по голосу совсем малыши. Всем окружающим соседям нету жизни, крики круглые сутки. Милиция не реагирует. А этим алкашам пару лет назад поселковый еще и крышу перекрыл за деньги налогоплательщиков. Последняя надежда на Вас.

  8. Роман, обратите внимание на толпу алкашей проживающих по ул. Евгения Колисниченка 79. Там всегда куча алкашей, маты, драки и плачут дети. Причем судя по голосу совсем малыши. Всем окружающим соседям нету жизни, крики круглые сутки. Милиция не реагирует. А этим алкашам пару лет назад поселковый еще и крышу перекрыл за деньги налогоплательщиков. Последняя надежда на Вас.

Comments are closed.