РЕКЛАМНУ ВИВІСКУ ПЕРЕНЕСЕНО

Кількість переглядів 1534

09 серпня 2021 року Овідіопольська селищна рада повідомила ГО «Незламна позиція» про перенесення рекламної вивіски від перехрестя на відстань, яка дозволяє безпечно проїжджати автомобільному транспорту.

17 липня 2021 року в смт Овідіополь на перехресті вул. Євгена Колісниченка, Дальницька та Грушевського біля магазину «Дальницький» трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів.

Деякі читачі «Альтернатива.орг» зробили зауваження щодо рекламної вивіски, яка розміщена на перехресті та яка створювала деякі незручності для водіїв, які виїжджають з вул. Дальницька на вул. Євгена Колісничеенка.

ГО «Незламна позиція» 20.07.2021 року зробила звернення до Овідіопольської селищної ради з зауваженням щодо цієї рекламної конструкції та 09.08.2021 року отримала відповідь, що власник вивіски виправив недоліки.

Репортаж «Альтернатива.орг» щодо ДТП від 17.07.2021 року:

ДТП З ПОСТРАЖДАЛИМИ БІЛЯ МАГАЗИНУ «ДАЛЬНИЦЬКИЙ»

Роман Варшанідзе

ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ»

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

7 thoughts on “РЕКЛАМНУ ВИВІСКУ ПЕРЕНЕСЕНО

  1. Це, вивіска так була?
    Чи сюди, її перенесли?

  2. Каждый день по 2-4 раза выезжаем .Проблемы не замечал?

    1. Проблема была. Если вы водитель микроавтобуса или другого транспорта, где более высокая посадка, чем в легковой, вы сразу ощущали нехватку обзора

  3. Одного не понимаю, почему полиция не оштрафовала того кто повесил эту “парашу”? или нужно написать заяление на этот хлам? там еще такая же “параша” висит справа

Comments are closed.