«ВІЙНА ЗА ДАНИЛА» ТА ДО ЧОГО ТУТ ПСИХОЛОГИ ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКРАДИ?

Кількість переглядів 1071

Інколи висновок психологу Центру соціальних служб Одеської міської ради кардинально може вплинути на життя тих, хто намагається налагодити розбиті відносини та отримати можливість бачити свою дитину.

Історія «війни» Наталії Домніної та її колишнього співмешканця Андрія Донця за їх спільну дитину – Данила триває вже понад два роки. Наталія розповідає, що відносини з Андрієм були різними: бували періоди, коли все було добре, але доволі часто все змінювалися та починались сварками, стусанини та істерики.

Але одного разу Андрій не дав Наталії бачити Данила й з того часу вона намагається повернути дитину. Всі її намагання повернути дитину через органи опіки та суд не дають ніякого результату – Андрій утримує Данила та не надає Наталії проводити з ним час.

Наразі психолог Центру соціальних служб Одеської міської ради повинен дати свій Висновок стосовно часів, коли Наталія може бачитись з сином, але вона тривалий час затягує розгляд питання та взагалі доволі дивно поводиться.

Коли Наталія Домніна прибула до Центру психолог Наталя, яка призначила їй зустріч, втекла від відео камери та лише втручання заступника директора Центру Азаркіної Олени Володимирівни зняло напругу у ситуації та бесіда між мамою та психологом таки відбулась.

Сподіваємось, що Центр соціальних служб Одеської міської ради виконає свою соціальну функцію та проведе роботу, яка призведе до поліпшення ситуації Наталії Домніної, яка нарешті зможе бачити свою дитину.

Будемо й надалі спостерігати за ситуацією.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “«ВІЙНА ЗА ДАНИЛА» ТА ДО ЧОГО ТУТ ПСИХОЛОГИ ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКРАДИ?

  1. Молодец Наташа! Похоже ситуация сдвигается ! Желаю удачи!

  2. Не хотят эти службы работать, денюжку ждут кто больше даст

Comments are closed.