ВИХОВАНЕЦЬ СК «МАНГУСТ-ОВІДІОПОЛЬ» СТАВ ДВОКРАТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ

Кількість переглядів 964

З 19 по 22 серпня 2021 року у Києві у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Чемпіонат Світу серед юнаків 12-15 років, серед дорослих та юніорів з Комбат Дзю-Дзюцу.

За підсумками третього та четвертого дня чемпіонату 21 та 22 серпня вихованець СК «Мангуст-Овідіополь» Микола Тукало завоювала два титула чемпіона Світу: за версіями боротьба та Комбат Дзю-Дзюцу.

Вітаємо Миколу та нашого тренера СК «Мангуст-Овідіополь» Олександра Фіряєва з таким досягненням.

Також висловлюємо подяку директору палацу спорту ім. Дукова Мушегу Манукяну та тренеру Одеського СК «Самсон» Віталію Чебану, який входить до складу офіційної делегації національної збірної команди України з Комбат Дзю-Дзюцу, за допомогу та підтримку наших спортсменів.

За підсумками змагань два наших спортсмени завоювали три чемпіонських титулів. Нагадаю, що 19 серпня представниця команди СК «Мангуст-Овідіополь» Катерина Головчинська також завоювала титул чемпіона світу:

По інформації: Олександр Фіряєв

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

1 thought on “ВИХОВАНЕЦЬ СК «МАНГУСТ-ОВІДІОПОЛЬ» СТАВ ДВОКРАТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ

  1. Слава нашому Миколі Тукало!!! Найкращі побажання та досягненню нових перемог!!!! Головне, щоб здоров’я не підвело… Тренеру Олександру Фіряєву Велика пошана та побажання не зупинятись на досягнутому. Як не пишатися нашими земляками? Щастя вам і добробуту!!!

Comments are closed.