З 30-РІЧЧЯМ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРУ!

Кількість переглядів 803

Шановні мешканці Овідіопольської громади!
Вітаю Вас із загальнонаціональним святом – 30 річницею з Дня Незалежності України!

З того часу, як була проголошена незалежність, наша країна пройшла кілька етапів духовного оновлення, відтворюючи патріотизм і традиції нашого народу. На сьогоднішній день Україна вважається однією з найкрасивіших країн Європи, де живуть одні з найщиріших, добрих і гостинних людей.

Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. Хотілося б, щоб з кожним роком це свято додавало всім нам наснаги і впевненості в нашому майбутньому.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творімо історію під знаменням рідного прапору!

Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Бажаю злагоди у Ваших родинах, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

З повагою Овідіопольський селищний голова Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “З 30-РІЧЧЯМ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРУ!

  1. Всех адекватно- здравомыслящих и понимающих реальную ситуацию встране и за ее пределами, поздравляю с днём “не” Зависимости ! 😁

  2. Повернення традицій добра справа , але ми до їх відновлення не доживемо!!! Хіба, що наші правнуки у десятому поколінні… А сьогодні ми можемо пишатися тільки одним досягненням” Найкращою коррупціоннрю системою в Світі!!! Ні одна Країна на сьогодні не має таких досягнень та ще при тому ніхто не знає, як втілити цей досвіт у сучасне життя??? В нашій Країні ї найкращі фахівці з цього питання!!! Кто может сравниться с Матильдой моей???!!! Цікаво, на що ми ще здатні у своїй НЕЗАЛЕЖНІЙ???

  3. ПЛОДИТЬ ЧЕРТЕЙ В ТАБАКЕРКЕ !!! С Праздником ЧЕРТИ!!!

  4. Классный ПИР во время ЧУМЫ!!! Это я про воскресение 22 августа… Особенно число подобрали соответствующее… Гитлеру тоже очень было “до вподоби”… Пенсионеры с инвалидами вот вот Богу душу отдадут, а у нас в Незалежній ТАНЦЫ ДО УПАДУ!!! КЛОУНАДА блин!!! Смішно аж плакать хочеться!!! КЛОУНИ!!!

  5. ГАНЬБА І ПОЗОРИЩЕ!!! Скільки на один тільки салют бюджетних коштів пішло??! Кажуть 400 000… Агов!!?

  6. Лилия,сколько ваших родственников и депутатов получили участки на казачьем поле?
    За ,что варшанидзу дали 150000 грн из бюджета?
    Чтобы молчал за дерибан?

  7. Сколько участков раздерибанили депутаты и родственники Савельевой?
    За что получил наш “глас народа” 150000 грн из бюджета?За то что-бы дерибан не освещать?
    Не стыдно?

Comments are closed.