БРОНЗОВУ ВИНАГОРОДУ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ЗДОБУВ ВИХОВАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ШКОЛИ

Кількість переглядів 1143

Успіх дзюдоїста Овідіопольської ДЮСШ № 2 Бричука В’ячеслава, на чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років надихає не лише вихованців та усіх небайдужих мешканців нашого району, а ще є показником професіоналізму тренерів, Манукяна Максима Валерійовича та Манукяна Михайла Валерійовича, які вже стільки років працюють з дітьми, і виховали не одного видатного чемпіона з дзюдо.

Тренери і спортсмени знають, успіх не дається легко, це наполеглива щоденна праця, в якій перемагає самодисципліна та постійна робота над собою. І навіть незважаючи на всесвітні обмеження, які надиктувала пандемія, українських спортсменів не зупинити ні на міжнародному рівні, як показали вдалі виступи у Токіо, ні на спортивних аренах України. Особлива гордість за титулованих дзюдоїстів, вихідців з Овідіопольського району, таких як Гєворг Манукян, Гончарко Євген – майстри спорту з дзюдо, призери Кубків Європи і переможці безлічі найпрестижніших змагань, а також учасниця саме цих Олімпійських ігор, Тетяна Левицька-Шуквані, яка у цьому році виступала у складі Грузинської збірної, та вона теж овідіопольчанка, і розпочинала свою спортивну кар’єру під керівництвом Манукяна Михайла Валерійовича. Цю кількість майстрів, вже традиційно, активно доповнюють молодші послідовники, вихованці нашої спортивної школи.

На Чемпіонаті України з дзюдо U16, який проходив 26-28 серпня 2021 року у м. Львів, на спортивному манежі СКА прийняло участь 630 спортсменів з 24 областей України, серед яких 152 дівчини та 478 юнаків. Так Бричук В’ячеслав змагався у групі С, у своїй ваговій категорії 55 кг. У такому віці ця категорія має найбільшу кількість учасників, і була поділена на чотири  групи, і загалом налічувала 74 спортсмени. Боротьба була не легкою, із 7 зустрічей на татамі В`ячеслав поступився лише в одній, львівському спортсмену у боротьбі за вихід у фінал, і посів почесне третє місце. Бронза Чемпіонату України у копилці Овідіопольської ДЮСШ, у складі збірної, команда Одеської області зайняла друге місце.

Спорт – це життя! Вітаємо В’ячеслава та тренерів з досягненням. Бажаємо нашим спортсменам успіху на шляху до своєї мети, ніколи не зупинятись і завжди відчувати підтримку близьких людей та своїх тренерів, адже це вже велика спортивна родина! Разом до вершини!

Роман Варшанідзе

АЛЬЕТРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0