ВИКОНКОМ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СФАЛЬСИФІКУВАВ ЗАЯВУ НА РОЗМІЩЕННЯ ТИМЧАСОВОЇ СПОРУДИ?

Кількість переглядів 1817

Після резонансу щодо розміщення тимчасової споруди у смт Таїрове по вул. 40-річчя Перемоги біля магазину «ТАВРІЯ-В», журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» вирішили перевірити законність розміщення цього об’єкту.

Що нами встановлено до виїзду:

  • 02 вересня 2021 року на сайті Таїровської селищної ради з’явились проєкти рішень виконкому, які відповідно до Розпорядження № 178-ср планувалось розглянути на засіданні 14 вересня.
  • Серед цих проєктів, був і проєкт, розроблений відділом архітектури, містобудування та архітектурно-будівельного контролю Управління містобудування, архітектури та землеустрою (!!! Знову Казанцева Н.К.!!!) – «Про надання дозволу ФОП Лепетун Дмитро Олександрович на розміщення тимчасової споруди  для провадження підприємницької діяльності за адресою: Одеська область, Одеського району, смт Таїрове, вулиця 40-річчя Перемоги (навпроти будинку 1)».
  • 14 вересня відбулось засідання виконкому на якому, за нашою інформацією, дозвіл на таке розміщення був наданий.
  • 16 вересня вночі невідомі особи привезли тимчасову споруду у вигляді МАФу приблизною площею 20 м2 та розмістили її на стоянці автомобілів біля проїжджої частини напроти магазину «ТАВРІЯ В».
  • Відповідно до ЄДР: ФОП Лепетун Дмитро Олександрович, зареєстрований у м. Одеса по вул. ЛЕВІТАНА, 141, кв. 84, має телефонний номер + 380 63 470 3085 та електронну адресу: dmitry.lepet@gmail.com.

19 вересня 2021 року, прибувши у смт Таїрове ми дійсно побачили цю тимчасову споруду, яка дійсно була розміщена на авто стоянці прямо біля проїжджої частини.

Ми зателефонували до ФОП Лепетун Д.О. та встановили, що він нічого не встановлював у смт Таїрове, заяву може і писав, але було це десь рік тому (деталі слухайте у відео сюжеті).

У зв’язку з таким розвитком подій ми викликали поліцію та написали заяву де виклали всі обставини.

Чекаємо на реакцію Таїровської селищної ради та дуже хочемо почути:

  • Хто сфальсифікував заяву ФОП Лепетун Д.О.?
  • Коли незаконно встановлена тимчасова споруда, яка розміщена Одеська область, Одеського району, смт Таїрове, вулиця 40-річчя Перемоги (навпроти будинку 1), буде прибрана з проїжджої частини?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ВИКОНКОМ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СФАЛЬСИФІКУВАВ ЗАЯВУ НА РОЗМІЩЕННЯ ТИМЧАСОВОЇ СПОРУДИ?

  1. Сначала год морозят человека, а потом под его документы делают свои дела, очуметь!

Comments are closed.