ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ НЕВАКЦИНОВАНІ ВЧИТЕЛЯ ТА ЧИНОВНИКИ БУДУТЬ ВІДСТОРОНЕНІ ВІД РОБОТИ

Кількість переглядів 1970

Через місяць, а саме 07.11.2021 року набирає чинність наказ Міністерства охорони здоров1я України, в якому визначено обов’язкову вакцинацію проти COVID-19 для працівників органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів, місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів, закладів освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

Цей Наказ Міністерства охорони здоров’я України № 2153 виданий 04.10.2021 року та 07 жовтня 2021 року він був зареєстрований у Міністерстві юстиції за №1306/36928.

Працівники закладів освіти та органів виконавчої влади, які не щепляться проти COVID-19 протягом цього періоду, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Важливо, що працівники, які мають абсолютні протипоказання до проведення щеплень, відповідно до Переліку медичних протипоказань та застережень до проведення профілактичних щеплень, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 вересня 2011 року № 595, не підлягатимуть обов’язковій вакцинації.

За словами Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, наступним етапом визначення професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим, до цього переліку будуть включені працівники усіх державних установ, організацій та підприємств, соціальні працівники та працівники поштових послуг.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

15 thoughts on “ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ НЕВАКЦИНОВАНІ ВЧИТЕЛЯ ТА ЧИНОВНИКИ БУДУТЬ ВІДСТОРОНЕНІ ВІД РОБОТИ

  1. Нарешті! Тепер хоч дітей в школи пустять.
    Як можна навчати дітей розумного і одночасно бути антивакцинатором?! Дикість в 21 сторіччі!

    1. Почему Вы считаете, что антивакцинаторы тупые? Не допускаете, что они поумнее Вас? Если бы вакцины были качественными и не давали побочных эффектов, многие бы вакцинировались без принуждения.

      1. Любое лекарство и любая вакцина имеют побочные эффекты. Читай инструкцию тупарь

        1. Ну, сразу видно – побочный эффект от вакцины у Вас! Или может воспитанием никто не занимался? Да, второе – более вероятно!

  2. Все это ожидаемо. Больницы переполнены, в реанимацию очередь. Другого пути нет. Только вакцинация.

    1. Да что Вы говорите!!! Всех спасут вакцины, особенно экспериментальные! В Татарбунарах на днях умер врач от коронавируса, вакцинирован был двумя дозами.

  3. Папа вакцинирован двумя дозами до сих пор на больничном с короной. У него легкая форма, а у его вакцинированного коллеги – тяжелая, лежит в Черноморске. Что дала эта вакцинация?
    Вакцинирование должно приносить пользу здоровью, а не штампик на бумажке, как у нас.

    1. Хватит разгонять хайп. Давайте вашу фамилию и папину, а то эти комменты от анонимов… одна бабка сказала, в общем.

      1. А почему кто-то должен давать Вам фамилию папы, мамы и т.д.? Поедете в больницу проверять достоверность написанного?

  4. Почему Савельева не поднимает вопрос о вакцинации своих сотрудников? Во многих отделах принимают людей без масок…не говоря о вакцине.

Comments are closed.