ДО СУДУ НАДІЙШОВ ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ У ВІДНОШЕННІ БОКСЕРА МИКОЛИ БУЦЕНКО

Кількість переглядів 2141

Справа по перешкоджанню законній професійній діяльності журналістів та нападу на журналістів «Альтернатива.орг» з боку боксера Миколи Буценка, його батька Валерія Буценко та їх родича Ігоря Кравченко передано до суду.

На 18 жовтня 2021 року було заплановане попередне засідання суду по справі Валерія Буценко та Ігоря Кравченко, а також питання об’єднання цієї справи з раніше виділеними матеріалами по боксеру Микола Буценко.

Перед засіданням старший Буценко висловлював своє зневаження до журналістів «Альтернатива.орг» (дивиться відео).

Саме засідання було відкладено у зв’язку з перебуванням на «лікарняному» адвоката підозрюваних Іллі Терещенко.

Наступне засідання заплановане на 02.11.2021 року на 11:30.

Нагадаю, передісторію цього процесу: 17 жовтня 2020 року, журналісти «Альтернатива.орг» прибули у смт Великодолинське на зустріч з кандидатом на голову Великодолинської селищної ради від політичної партії «ОПЗЖ» Юрієм Нікітінським.

При виході з машини під час збору нашого обладнання до нас підійшов Валерій Буценко, який став у загрозливому тоні вимагати нас забратися звідси. Побачивши, що наша камера фіксує все, ця людина стала вимагати вимкнути відео запис.

Зрозумівши, що ми не збираємося його слухати до нього на допомогу підійшли ще двоє молодих людей – Ігор Кравченко та боксер, учасник Олімпійських змагань, Микола Буценко. Після недовгої перепалки під час якої я неодноразово повідомляв, що я журналіст та не збираюся ні з ким обговорювати мету свого візиту, Микола Буценко напав на мене, а потім на Андрія. Від нападу я втратив свідомість, а в Андрія була відібрана редакційна відео камера, з метою знищення відео матеріалу.

Нападники після цього зникли з нашим обладнанням. На щастя, Андрій встиг витягнути одну з карт пам’яті з камери, що дало можливість мати докази їх нападу.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ДО СУДУ НАДІЙШОВ ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ У ВІДНОШЕННІ БОКСЕРА МИКОЛИ БУЦЕНКО

  1. Сенсации не вышло, это ни кому не интересно

  2. У Коли нет денег на носки? Показательно до чего может довести отсутствие гонорара с Олимпийских игр.

  3. Стыдно за таких спортсменов, хорошо, что мировая общественность не обладает настоящей информацией, а то “нам очей би виїв сором” !!! Жаль, что такие как , Буценко и их приближенные даже не краснеют. Посмотрим какого цвета будут наши Судьи, очень интересно, “Воз и ныне там ???” , или двигается в сторону справедливости ??? Интересный вопрос !!!

  4. Ой, какой интерсный фрагмент видео в середине репортажа, с места событий и самого нападения. Ну что, Великодолинские активисты, где вы? Всралыся?
    Ау, Кокина,Мостовая, Кадиевская, Никитинский, Журавлёв и ко? Вы ж усирались в ФБ что это “наклеп и заказуха”

    1. Нападение было и очень хорошо, что есть хоть какое-то видео. Иначе куча наблюдающих персон давно бы обвинили нас в нападении на бедного боксера и его родственников!
      Есть еще интересные видео моменты – все покажем!

  5. Мужики МОЛОДЦЫ .мало дали люлей Варшанидзе !!!!!!

    1. Як добре, що є ще таб багато тупих неадекватних анонімів !

  6. Семейство Буценок – это конченные люди. Папа пр*д*рок еще со времен армии. Его вечно пинали и выпинали все мозги. И сынка заразил малоумностью!

  7. Черти ——– опубликуйте мой вчерашний комментарий.

  8. Рома, ты бес дырявый, вместе со своей женой ———— и сыном дегенератом – опубликуйте мой вчерашний комментарий. Не бойтесь общественности

    1. Олигофрен, не бойся общественности, открой снасала своë лицо.

Comments are closed.