ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ЩО РОБИТИ З ВАНТАЖНИМ ТРАНСПОРТОМ?

Кількість переглядів 2621

11 грудня 2021 року журналісти «Альтернатива.орг» побували в смт Великодолинське та спробували розібратись: «Що робити з вантажним транспортом на узбіччі дороги?».

В середині року ми страждаємо від потоку машин на наші курорти Грибовки та Затоки, в кінці року проблеми створює вантажний транспорт, який зі всієї України звозить зернові у порти для експорту.

Водії звинувачують зернотрейдерів, представники компаній звинувачення відхиляють та навпаки вважають, що у всьому винні самі водії.

Забезпечуючи агропродукцією всі континенти світу, ми чомусь забули про власних громадян. Кожного дня збільшується можливість для зберігання та експорту зернових, але зовсім забули за інфраструктури наших автошляхів: TIR-паркінгів дуже мало, розташовані вони не дуже зручно. А страждають звичайні мешканці населених пунктів навколо наших портів.

Що робить? Треба у програму «Велике будівництво» включати нові місця для TIR-паркінгів, робити до них зручні розв’язки на дорогах та створювати умови для відпочинку водіїв. Але це треба було робити ще вчора.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

8 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ЩО РОБИТИ З ВАНТАЖНИМ ТРАНСПОРТОМ?

  1. При теперішній владі добре працює лише ‘Велике крадівницьво’…
    А на якій стадії питання у Великодолинському (та інші) ‘Велике заправництво’ ???

    1. Написал и сообщил везде. Пока тишина… Тяжело бороться с этими заправками. Местные не видят в них проблемы, даже наоборот меня обвиняют, что не даю людям работать, ведь там заправляются даже сотрудники суда!!! Напомню им о себе как-нибудь… позже )))

  2. Сейчас землю под Одессой никто под стоянки выделять не будет.
    Всё уже наворовано и распределено.Какое поле?

    1. а если не будут? им в Калаглию въезд запрещен!

  3. “Велике будівництво” на паркінг. Це від розуму. А узд для чого? Розгрузіть шляхи, клепки геть в голові нема

  4. Клоун и журнашлюшка. Твой уровень- это собак сношающихся снимать в брачный период и давать по этому поводу комментарии, при этом запинаться, бэкать, мэкать и выглядеть полностью некомпитентным в любом обозреваемом вопросе.

  5. Между прочим Романадзе біл очень культурнім в єтот раз, ни хамил, ни кричал, пену не изрігал, слюной не брізгал.
    Знак, под которім фурі стоят – не снимал, полицию не візівал, в кабині не лез, с человечиком зато специально обученім заранее встретился – спектакль разіграл.
    оно то ипонятно, видители могли и бока намять, ребра посчитать – єто же не бабулек гонять с букетом цветов.

Comments are closed.