ІЗ-ЗА КОНФЛІКТУ З ПОЗИВАЧКОЮ СУДДЯ ВЗЯВ САМОВІДВІД

Кількість переглядів 1804

16 грудня 2021 року, суддя Овідіопольського районного суду Ганзій Д.М., після його звернення до Вищої ради правосуддя з заявою про тиск та погрози з боку позивача директора Сухолиманської початкової школи Таїровської селищної ради Катерини Продоус, взяв самовідвід.

Нагадаю, що директор Сухолиманської початкової школи Таїровської селищної ради Продоус К.В., яка була відсторонена від виконання своїх обов’язків у зв’язку не дотриманням протиепідемічних заходів (відмова від вакцинації) 17.11.2021 року подала позов до суду на Таїровську селищну раду (справа № 509/6467/21).

Справу буде розглядатись іншим суддею, якій буде обраний автоматизованою системою.

Коментар директора школи Катерини Продоус та депутата Авангардівської селищної ради Інни Перун з приводу ситуації, яка склалась навколо цієї справи, дивиться у відео сюжеті.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ІЗ-ЗА КОНФЛІКТУ З ПОЗИВАЧКОЮ СУДДЯ ВЗЯВ САМОВІДВІД

  1. Смешно. Гадзию угрожала хрупкая женщина))) Может он испугался что нужно будет выносить конституционные решения относительно нарушений в органах местного самоуправления???

  2. А по-моему, ничего он не испугался. Абсолютно правильное решение. Раз был факт обращения в ВРП, значит нужно передавать дело другому судье.

  3. Справа вся в тому що це проблемне питання, ця справа грошей не принесе а буде тільки геморой. Відсторонили то незаконно – закона який не суперечить конституції та забовязує вакцинуватись не існує. Ось суддя і вирішив скинути проблемне питання на іншого а як це робити вони точно вміють.

  4. В тему. Судья выносит решение о взыскании долга за начисленные несуществующие
    кубы газа. Признаю,вовремя не сообщала в 2019 году показания. Писала в газовое заявление на перерасчет,заявление- приглашение живого инспектора снять показания и счетчик на поверку. Все что угодно,только оставьте в покое,убедившись,что у меня все по счетчику оплачено!!! Реакции никакой,зато в суд подали и вынес судья решение ЗАПЛАТИТЬ!!! У меня вопрос: я оплачу 2300 приписанных кубов , куда их прилепят??? У меня максимальное потребление газа последние 2 года 70-90 кубов.

  5. Все йде бумерангом. Ганзій не суддя. Залишив сироту без квадратних метрів. Іншого осудив за гроші, щоб зменшили термін. А коли потрібно працювати так самовівід. Отак працює наша судова система. Бог йому суддя.

Comments are closed.