У НЕДІЛЮ НА ОДЕЩИНІ ВВОДИТЬСЯ ЦІЛОДОБОВА КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

Кількість переглядів 1450

Відповідно до Розпорядження начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка на території Одеси та Одеської області запроваджена комендантська година з 21 години 00 хвилин 9 квітня 2022 року до 06 годин 00 хвилин 11 квітня 2022 року.

Таки обмеження вводяться у зв’язку з тим, що в Одесі, 10 квітня 2022 року, є загроза нанесення ракетного удару та враховуючи події, що трапились 8 квітня у Краматорську Донецької області, де в результаті ракетного обстрілу вокзалу, загинули 50 людей і 98 поранені.

У період комендантської години заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.

По інформації: Одеська обласна військова адміністрація

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “У НЕДІЛЮ НА ОДЕЩИНІ ВВОДИТЬСЯ ЦІЛОДОБОВА КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

  1. 10 апреля день Освобождения Одессы от немецко-фашистских захватчиков, скорее всего такой длительный период комендантского часа обусловлен опасением провокаций.

  2. Рома ты продуктовый набор с АТБ уже скушал, который тебе дали за молчание про гуманитарку в вшивом репортаже? А денюшки уже тоже истратил? Ты если что заходи. У нас новая партия гуманитарной помощи для продажи населению мы выделим тебе пакет что бы ты не тявкал, а так же есть много просрочки, приходи угостим.

    1. Таке міг написати, ”ідіот звичайний” можливо вже невиліковний….. Нажаль…

Comments are closed.