ЩЕ РАЗ ПРО СМІТТЯ В ОВІДІОПОЛІ

Кількість переглядів 2898

8 квітня 2022 року нам зателефонували небайдужі мешканці смт Овідіополь, які бачили процес викидання пакету зі сміттям прямо вздовж дороги в центрі селища.

Особою, яка зважилася викинути кульок з мертвою твариною, виявився мешканець будинку № 11 по вул. Миру (з його слів) на ім’я Андрій Олексійович.

Сподіваємось, що після наших зауважень Андрій укладе договір на вивіз ТПВ з КП «Водопостач» та не буде розносити своє сміття на селищу.

Також в котрий раз нагадуємо, що комунальне підприємство «Водопостач» вже повідомляло про необхідність укладання договору на вивезення твердих побутових відходів на новий 2022 рік для всіх мешканців Овідіопольської громади.

Договір буде укладений терміном на 12 місяців, а розрахунки за ним можливо проводити, або щомісячно, або щоквартально, або раз на півроку, або за весь рік.

Тариф встановлений Рішенням Овідіопольської селищної ради № 156-VIII від 15 березня 2021 року та складає:

205,65 грнза вивіз 1 контейнера
37,70 грнв місяць з 1 людини
452,40 грнна рік з 1 людини

З питань укладання договору необхідно звертатись до КП «Водопостач» за адресою підприємства: смт Овідіополь, вул. Євгена Колісниченка, 72.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

19 thoughts on “ЩЕ РАЗ ПРО СМІТТЯ В ОВІДІОПОЛІ

  1. Типичный житель Овидиополя. И по уму и по повадкам.

    1. Ты откуда такой умный сплетник? Тоже типичный?

  2. Герои Ромыных романов. Раньше был Юра Конарев, сейчас Андрей Алексеевич.

  3. Все як в українській приказці “Які їхали такого й здибали”. Роману немає що писати так він кота в мішку шукає, дарма що кіт дохлий Роман теж вже не так відомий як раніше. І кіт нікому не потрібний і Варжанідзе як журналіст нікому не цікавий.

    1. Журналіст “не цікавий”, але Ви, анонім, один із перших залишив свій коментар🤣не пройшло і пів години, як виклали статтю.

      1. А вы Аноним оставили аж два комментария с разницей в 1 минуту). Тихо сам с собою левою рукою. Это о вас.

        1. Так я и не пишу, что мне “не цікаво”

  4. Если этот кот будет лежать у вас под домом ? Что тогда,какая будет реакция у вас? Гордость,восторг, неистовая радость может ? Уверен все должны отказатся от бл@ дской привычки гадить где попало.

    1. Это Овидиополь. Тут гадить будут всегда.

      1. Судячи з таких коментарів, то нажаль це так…

  5. Андрей Алексеевич! Ты не прав! Мы же живём здесь…
    П/ц

  6. Блин а мне было б не приятно чтоб кто-то выкинул мусор возле меня я живу возле трассы и там где пьют кофе постояно стаканчики бумашки и весь прочий мусор водворе.Не очень приятно уберать то что ветром налетает водвор.

  7. Андрей не совсем адекватен, говори не говори, ему фиолетово

  8. Штраф!Вообще надо Овидиополь пополнять казну штрафами,а то одни боятся обидеть ближнего а кто то этим только и пользуется.

  9. Рома постит то что власть восхваляет и овидиопольских алкашей,

Comments are closed.