ОВІДІОПОЛЬ: В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП ПОСТРАЖДАВ ВЕЛОСИПЕДИСТ

Кількість переглядів 3621

16 липня 2022 року в Овідіополі трапилась дорожньо-транспортна пригода в результаті якої постраждав водій велосипеда.

Водій автомобіля Toyota RAV4 д/з ВН4520ЕО, рухаючись уверх по вулиці Портова у бік вулиці Т.Шевченка, вирішив припаркуватися на протилежній частині дороги біля групи торгових павільйонів. У цей час йому на зустріч вниз по вулиці Портова рухалась група велосипедистів. В наслідок маневру автомобіля Toyota, одному велосипедисту довелось уникати зіткнення та він здійснив екстрене гальмування, в наслідок чого перевернувся через переднє колесо та впав на проїжджу частину.

В результаті падіння велосипедист отримав травму голови.

На місце пригоди прибула поліція та медики, які надали первинну допомогу постраждалому та доставили його у медичний заклад.

Для оформлення матеріалів була викликана оперативно-слідча група. Під час дізнання буде встановлена остаточна вина кожного з учасників дорожнього руху.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВАВ.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

18 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП ПОСТРАЖДАВ ВЕЛОСИПЕДИСТ

  1. “Повєстки” не забули їм вручити? ))

    1. Да, дайте им повестки,шоб даром не катались.,😆

  2. Да, дайте им повестки,шоб даром не катались.,😆

  3. Увімкніть урешті-решт світлофори. Значна частина водіїв абсолютно не знає та відповідно порушує ПДР, рухаючись цими участками дороги. Дорожні знаки для них – задача з трьома невідомими.

    1. Пишіть листа до прокуратури та заяву до поліції інакше нічого не буде працювати.

  4. Водители едут. Вздумалось повернуть- повернул, а повороты не включают. Часто такое бывает. Сама несколько раз попадала. Они же на машинах!

  5. Какая катастрофа, ужас

  6. Скорейшего выздоровления пострадавшему!

  7. Зачем же тормозить только передним колесом? Нужно нажимать сразу два тормоза и тогда не будет кульбитов!

  8. Водители порой оху,,,вшие светофоры не горят они несутся как бешенные невзирая на пешеходов. И когда будут работать светофоры? Водителю этой машины повестку и пусть идёт окопы рыть, Кто то воюет кто то жирует, Ехали люди на велосипедах да пусть себе едут, ты же водитель х,,,ев если прав не знаешь водить толком не умеешь чего прёшь, дома сиди или воевать иди, 100% откупится и будет и дальше нарушать правила дорожного движения, Не так давно Миус сбил насмерть женщину и снова ДТП. такие дела надо доводить до конца не смотря на сложность процедуры и наказывать нарушителей по всей строгости закона. Что бы другие водители сев за руль помнили, что за совершения настигает наказание,

    1. Вы рассматриваете повестку и следовательно службу в армии как наказание ? Получается те кто защищает Украину – наказаны ?

      1. Да. Сейчас повестки выдают и в качестве наказания. Все цело такое поддерживаю. Это тоже наказание но другого вида. Более поучительного. Ещё бы хорошо что бы их отправляли на самые тяжёлые позиции. И стране хорошо, и ребят достойных сбережем и этих переучим.

        1. Тобто, ті хто самостійно вирішили захищати свою країну, ті кого мобілізувати, відбувають покарання в лавах ЗСУ?!?! ВИ З ГЛУЗДУ З’ЇХАЛИ????? Так може й вам вручити ‘щасливий квіток’ на ‘відвідування покарання’ ?

  9. Куда писать заявление о том что не работают светофоры ? В полицию, прокуратуру?

    1. в пiдаpaтуру пiшить, так як раз однi пiдopи лишилися…

  10. Тобто, ті хто самостійно вирішили захищати свою країну, ті кого мобілізувати, відбувають покарання в лавах ЗСУ?!?! ВИ З ГЛУЗДУ З’ЇХАЛИ????? Так може й вам вручити ‘щасливий квіток’ на ‘відбування покарання’ ?

Comments are closed.