ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ ТА НАЗВ

Кількість переглядів 1883

06 вересня 2022 року відбулось друге засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць та інших назв, які містять російське походження, демонтажу, часткового демонтажу комуністичних символів, розміщених на пам’ятниках історії та культури Овідіопольської територіальної громади.

На засіданні були визначені назви вулиць, які будуть перейменовані та запропоновані назви (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Члени комісії обговорять варіанти та на наступному засіданні проголосують за ті, які будуть виставлені на обговорення мешканцям громади. Дата наступного засідання буде оголошена пізніш.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ ТА НАЗВ

  1. Коментар до останнього пункту обговорення:
    – вивіски на закладах торгівлі згідно закону про рекламу мають бути українською мовою. Тут жодних вмовлянь не повинно бути.
    А таких вивісок на кожному другому магазині.

  2. У нас у місті, стільки є дітей, якім потрібні гаджети для навчання. Батьки яких не можуть придбати. Чому влада не допомогає. Переселенцям видали планшети, молодці, а іншим як бути?

  3. Александр Мазур? Вы серьезно? Он умер от передозировки наркоты! Очнитесь! Он не погиб на войне!

    1. Кто такой этот Мазур? Он с Овидиополя?

      1. С Николаевки.Нашли как-то его возле пенсионного в Овидиополе в передозе.

  4. Панкевич за очередной рюмкой водки с Мазурихой придумали название в честь наркоши?

    1. Оцените красоту полета мыслей и предложений старосты. А кто ее туда усадил? Чья креатура? Депутата? Правильно! Кто его выбрал? Правильно! Не задавайте глупых вопросов! Кушайте молча!!!

      1. Максимкина креатура.Максимкины методы.Максимка изображал из себя народозаступника,пока не попал в депутаты.Уголовное прошлое не отпускает Максимку.Ему нужна мафия!

  5. Справа № 509/337/14-к
    ВИРОК від 12.03.2014 року
    Суддя Бочаров А. І.
    ВСТАНОВИВ:
    17.06.2013 року, біля 01 години ночі, ЗВЄКОВ ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ, за попередньою змовою із МАЗУР ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ, знаходячись біля будинку, який розташований за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Миколаївка, вул. Новоселів, 120, погрожуючи ОСОБА_1 застосуванням травматичної зброї, а саме пістолетом моделі «TROOPER 2/5» НОМЕР_2 та використавши її, в результаті чого ЗВЄКОВ ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ здійснив постріл у спину потерпілого під час намагання ним втекти і наздогнавши його, МАЗУР ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ разом з ЗВЄКОВ ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ збили ОСОБА_1, з ніг, після чого нанесли ОСОБА_1, удари ногами в тулуб та голову, відповідно висновку експерта № 44 від 17 червня 2013 року спричинили Легкі тілесні ушкодження у вигляді: синця лівої підглазничної області, садини правого крила носа, садини верхньої губи, садини передній поверхні грудної клітки зліва по середньо – ключичної лінії, садини лівого плеча, дві садини поперекової області зліва, садини правого передпліччя.
    Реалізуючи свій злочинний намір та діючи за попередньою змовою, ЗВЄКОВ ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ та МАЗУР ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ, з метою незаконного позбавлення волі та викрадення ОСОБА_1, застосувавши фізичну силу, заштовхали потерпілого до салону автомобіля марки «Мерседес 408», д/н НОМЕР_1, під керуванням ОСОБА_6, який не був обізнаний про їх злочинні наміри та насильно утримуючи ОСОБА_1, відвезли потерпілого до занедбаного будинку АДРЕСА_3, і примусово посадили ОСОБА_1, до ями в приміщенні підвалу вказаного будинку, де утримували до 19 години 17.06.2013 року.
    ЗАСУДИВ:
    ЗВЄКОВ ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ, ІНФОРМАЦІЯ_1, визнати винним у скоєнні злочину, передбаченого ст.146 ч.2 КК України та призначити йому покарання 3 (три) роки позбавлення волі.
    МАЗУР ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ, ІНФОРМАЦІЯ_5, визнати винним у скоєнні злочину, передбаченого ст.146 ч.2 КК України та призначити йому покарання 2 (два) роки позбавлення волі.
    У відповідності до ст.ст.75, 76 КК України визнати можливим звільнити ЗВЄКОВ ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ та МАЗУР ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ від призначеного покарання, якщо вони протягом двох років випробувального терміну не вчинить іншого злочину та виконає покладені на нього зобов’язання не виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу органів кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти органи кримінально-виконавчої інспекції про зміну місця проживання, роботи або навчання, періодично з’являтися до кримінально-виконавчої інспекцію для реєстрації.
    Детальніше:
    https://reyestr.court.gov.ua/Review/38292501

    1. История конечно интересная,но кто такая ОСОБА_1?

  6. Нема більш достойних назв, що за зібрання ********* ?

Comments are closed.