РЕЦИДИВІСТ З ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО ПОГРАБУВАВ ЖІНКУ

Кількість переглядів 2257

04 вересня 2022 року у Великодолинському на вулиці Зарічна неодноразово судимий 23 річний Данило Пономарьов через відчинене вікно проник до квартири жінки, 1972 року народження, яка нещодавно повернулася з заробіток з Німеччини та почав погрожувати й вимагати гроші.

Після проникнення у квартиру Пономарьов Д. Є., тримаючи у руках сокиру, побачивши потерпілу, почав бігати за нею, кричати та погрожувати застосуванням сокири та позбавленням життя, якщо вона не віддасть йому грошові кошти та інші цінності. Господарка змогла вибігти зі своєї квартири та сховатись неподалік місця мешкання.

Залишившись у чужій квартирі Данило викрав жіночу сумку чорного кольору, в якій була косметичка жіноча червоного кольору, грошові кошти (1’050 євро) та документи: паспорт громадянина України, закордонний паспорт та посвідка на постійне проживання у Німеччини.

Пономарьов Данило Євгеновича, 1999 року народження, мешкає в смт Великодолинське по вул. Гагаріна, 22, одружений та має на утриманні малолітнього сина.

Понамарьов Д. Є. раніше засуджений:

  1. 20.10.2014 року Овідіопольським райсудом Одеської області за ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 КК України до 3,2 років позбавлення волі;
  2. 07.07.2015 року Овідіопольським райсудом Одеської області за ч. 3 ст. 185 КК України до 3,6 років позбавлення волі;
  3. 26.01.2018 року Овідіопольським райсудом Одеської області за ч. 3 ст. 185 КК України до 5 років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України від відбуття покарання звільнено з іспитовим терміном 3 роки.

Ще три обвинувальних акти у відношенні Пономарьова Д. Є. перебувають на розгляді в Овідіопольському райсуді Одеської області:

  1. з 23.08.2018 року по кримінальному провадженню за ч. 1 ст. 263 КК України;
  2. з 14.02.2019 року по кримінальному провадженню за ч. 1 ст. 296 КК України;
  3. з 24.01.2020 року по кримінальному провадженню за ч. 1 ст. 345 КК України.

Відділенням поліції № 1 Одеського РУП № 2 (смт Овідіополь) по факту подій від 04.09.2022 року зареєстроване кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 КК України. Пономарьову Д. Є. повідомили про підозру у розбійному нападі, скоєному в умовах воєнного стану. За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 із конфіскацією майна.

Під час обшуку у Данила Пономарьова вдома правоохоронці вилучили частину майна потерпілої. Ще частину речей жінки поліціанти знайшли біля річки, де чоловік їх покинув, коли тікав з місця скоєння злочину.

На час досудового розслідування Данилу Пономарьову обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

По матеріалах: ГУНП в Одеській області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “РЕЦИДИВІСТ З ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО ПОГРАБУВАВ ЖІНКУ

  1. Все разбойники с Великодолинского?

  2. Да разве вы забыли у них Никитинский Юра главный .

  3. А в Овидиополе мало дерьма? Почему Роман не пишет ничего плохого о Овидиополе? Да потому что голова ОТГ ежемесячно платит ему зарплату и не скрывает это. Только возмущается, что он ей надоел, вот и приходится деньгами ему рот затыкать. Немного новостей Овидиополя. Депутат Бокалов, купив себе лживую инвалидность уехал жить в Германию со своей семьёй. Леся Бокалова член исполкома тоже укатила туда же. Но перед войной получили земельные участки и не один. А по несколько на каждого. Депутат Газиян приторговывая гуманитаркой прихватезировал не один участок в центре Овидиополя. А сам ещё тот любитель руZького мира. Он копейку на армию даст а тысячи украдёт себе в карман. Но всех всё устраивает. Одни жируют другие бедуют. Война в одних жизни отнимает, а других в злато и алмазы одевает. Просто людям пора выйти из дурмана и трезво смотреть на происходящее адекватными глазами.

    1. Чегож бокалов своего дружочка суховия с собой не прихватил? Или гнида гниде рознь?

  4. Марадеры , черти кругом.
    Рома, полупокер, жги напалмом

    1. Да,с Большой Долины, там много рецедивистов и с некоторыми из этой швали Варшанидзе очень тесно дружит,но про их злодеяния он молчит,ведь там хорошо приплачивают,Рома и Гончарову предлагал сумму за молчание,но макс его послал нах.. й,вот и появился бесплатный мстительный репортаж.Эх Варшанидзе, сучье ты отродие,всплывут твои грязные тапки очень скоро и те кто ещё не знает какое ты дерьмо ,узнают.

      1. Так что по твоему выходит что толстую свинью подставили?

  5. Это 100%пишет обиженый Дудка и его остатки компании….

  6. Та нет это его женушка ,бедолага лишили кормильца.

  7. Так где Олег Дудка находится? Он ещё депутат или уже заробитчанин?

Comments are closed.