В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДНОВЛЯТЬ ЗОВНІШНЄ ОСВІТЛЕННЯ

Кількість переглядів 2407

Овідіопольський селищний голова Лідія Савельєва повідомляє, що в громаді буде поновлено зовнішнє освітлення громади.

Доброго ранку, шановні мешканці громади!
Сьогодні вранці отримано погодження на відновлення роботи мереж нічного освітлення. Найближчим часом нічне освітлення працюватиме до 23.00 години (до початку комендантської години).
Мирного всім неба та найшвидшої ПЕРЕМОГИ!
З повагою селищний голова, Савельєва Л. І.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
6
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

21 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДНОВЛЯТЬ ЗОВНІШНЄ ОСВІТЛЕННЯ

  1. Тепер уважно наблюдаємо як перши криси втікачи повертаються і як будуть повернені на працю до громади

    1. Ну Мухамед вертаеться Кажуть Даниленко приїзжала з німечини))) ходила до Давидовича))) Цікаво візмуть на роботу втікачів, які покинули Україну в тяжкий час?

        1. Тут дуже цікаво буде наблюдати за цими пацюками

          1. Дивіться щоб очі не випали коли з під нори наблюдати будете???

        2. Откуда давать??? Ведь люди пишут, что деньги закончились!!! Не поймёшь где правда! То есть у них деньги взятки давать, то нет и с Германии вернулись?! Кто то слишком неоднозначно проинформирован! 😂😂😂😂

    2. Дуже уважно, для цього і світло ввімкнули! Війна то не страшно, страшно щось цікаве пропустити та язика не почесати

  2. И где же то освещения? Или только избранные улицы. Добудет свет сказал монтёр и ж…пу фосфором натёр.

  3. Треба список Крим створити і викласти на сайті.

  4. Треба список крисаків створити та викласти на сайті

    1. Біжінці с Німеччини прийхали

    2. Вам стане легше? Навчіться за своїм носом слідкувати

  5. Мабуть у мухамеда с даніленко гроші закінчились в германіі і пришли за допомогою в громаду

  6. Був нещодавно в палаці спорта, чому ще досить весить рашиска тряпка?да в деректора в головке руцький мір, а у нашей влади як? Рома ти патріот чи так собі? ЗАЙМИСЬ чи не велят?

  7. Криси це ті які під анонімними ніками пишуть, тоб то не будемо тикати пальцем!!!! Щодо грошей які закінчились, то і до війни ми перед вами не звітували. А щодо повернення до роботи в лікарні, так ось вам всім заздрикам відповідь: заспокоїтись в Овідіопольській лікарні вас лікувати він не буде, тому всіх хто переймається можете звертатись до лікарні спокійно вас там вилікують і без нього. А коли ви звернетесь до нього не забудьте вказати, що ви саме та криса яка про інших людей та особисте їхнє пише гидоту.

  8. І якщо кожна криса хоче дізнатись де була наша сім’я і за які кошти, пишіть особисто не соромтесь ми відкриті для кожного і все вам підкажемо, а точніше шлях укажемо!

  9. Гидко читати цей бруд🤢ведете себе, як зграя диких собак, інших проблем немає, крім як когось облаяти

  10. Аноніми, вам що , світло від фонарів в голову напекло, що аж мізки поплавилися? Яке ваше діло хто де був і що де робив ? Ірина і Мухамед – це люди, від яких за все життя не почула « ні» чи « не зможу» . Ваша алчність ніколи не дозволить вам виміряти глибину душі і людяності Мухамеда . Це людина – скеля , людина, що витягнула з того світу сотні людей і продовжує допомагати , нести надію в сім’ї . А ви ж перші у скруті побіжите за допомогою і куди? До них , до людей, що купаються в статках. Та дивіться не захлиніться слиною, бо ваші аноніми, що сніг по весні, – здогадатися не важко хто ви!!!!

  11. Аноніми, вам що, світло від фонарів напекло, що ви Закарія кістки перемиваєте? Яке ваше діло що робила сім‘я і де перебувала ? Рахуйте свої статки , а не чужі !!! Мухамед і Ірина – це люди, від яких я ніколи не почула «ні» чи « не можливо» , вони завжди раді допомогти . Мухамед витягнув з того світу сотні людей і продовжує витягувати багатьох, від кого відмовилися інші лікарі !! Ви зі своєю заздрістю і обмеженістю ніколи не виміряєте глибини душі і людяності цього чоловіка . Він – скеля і опора для багатьох ! І радійте, що такі люди живуть серед вас !

Comments are closed.