ПІДОЗРЮВАНОМУ У ЗҐВАЛТУВАННІ 12-РІЧНОЇ ДІВЧИНИ ОБРАНИЙ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД

Кількість переглядів 6559

Овідіопольським районним судом Одеської області обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці Швиденко Олександру Сергійовичу, якого підозрюють у зґвалтуванні 12 річної мешканки смт Великодолинське.

31 жовтня 2022 року малолітня дівчина, 2010 року народження, у соціальної мережі Instagram познайомилась з молодим чоловіком, який представився Олександром.

1 листопаду близько 18 години Олександр на власному автомобілі ВАЗ-21103 білого кольору д/з ВН7490РС зустрівся з постраждалою у смт Великодолинське на автобусній зупинці «Парус».

Далі Олександр вивіз дівчину до лісосмуги між заводом «ВИНТРЕСТ» та полем, де погрожуючи застосуванням фізичної сили зґвалтував постраждалу.

Дівчина про скоєне повідомила батьків, які звернулись до поліції та в результаті оперативних заходів Олександр Швиденко 2 листопада був затриманий у смт Овідіополь під час намагання зняти готівки у банкоматі.

За даним фактом СВ ВП № 1 Одеського районного управління № 2 (що розташоване у смт Овідіополь) зареєстроване кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування чинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди».

Під час огляду автомобіля підозрюваного були знайдені достатні докази, які підтверджують винуватість Олександра Швиденко. Зокрема, у телефоні Олександра знайдене переписування з постраждалою де він інтересувався її віком та достеменно знав, що їй 12 років.

Триває слідство, призначені експертизи. До 1 січня 2023 року Швиденко О. С. буде знаходитись у слідчому ізоляторі.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
9
Surprise
Surprise
1

29 thoughts on “ПІДОЗРЮВАНОМУ У ЗҐВАЛТУВАННІ 12-РІЧНОЇ ДІВЧИНИ ОБРАНИЙ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД

  1. Ого((( але ж бистро знайшли і затримали , молодці

  2. Урода на передовую. А вот девочка тоже интересная, в 12 лет знайомства и “гулять”, как-то слабое воспитание …

    1. У вас хибне уявлення про передову. У нас тут достойні люди воюють. Ви нас ображаєте такими порівняннями . Задумайтесь…

      1. То написав сепар, який мастурбує кожний вечір на фото Пуйла

  3. Коли не прогулюєш уроки української мови, граматична конструкція “палицею або будь-якою іншою холодною зброєю” означає, що палиця за контекстом презюмується саме холодною зброєю, а не, наприклад, вудкою для рибальства.

    Так само граматична конструкція “палицею або будь-яким іншим циліндричним дерев’яним предметом” у реченні означає, що палиця за контекстом презюмується саме циліндричним предметом, а не, наприклад, квадратним металевим профілем.

    Якщо застосувати конструкцію “палицею або будь-якою іншою телескопічним предметом”, слово “палиця” означатиме різновид телескопічного (розсувного) предмета, а не, наприклад, розкладного.

    Таким чином, в українській мові кожне слово чи термін має значення залежно від контексту і застосовуваної граматичної конструкції.

    У статті 152 Кримінального кодексу України, зважаючи на необхідність подолання демографічної кризи, підвищення привабливості України для сексуального туризму, термін “зґвалтування” наводиться у значенні “вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи”.
    Уважним вивченням граматичної конструкції “з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета” встановлюємо, що законодавець під терміном “геніталії” розуміє “предмет”, а не статевий орган, а тому статеві відносини з застосуванням геніталій як статевого органу з метою задоволення статевої пристрасті, продовження роду не охоплюються терміном “зґвалтування”.

    Я про цього водія ВАЗа читав новину у “тєлєзі”, там було написано про те, що він вступив з дівчиною у природні статеві відносини, тобто з застосуванням геніталій як статевого органу, а не предмета.

    Тому, якщо дії водія ВАЗа не були поєднані з викраданням, заподіянням тілесних ушкоджень, заволодінням чужим майном, умисним пошкодженням майна, вимаганням тощо, затримання цього водія, обмеження його волі і свободи пересування прямо суперечить волі законодавця, який зацікавлений у збільшенні кількості населення України шляхом збільшення кількості статевих актів між представниками протилежної статі природнім шляхом, навіть за відсутності вільного волевиявлення на такий акт одного з його учасників (отруєння, фізична слабкість, безпорадний стан, моральні страждання, фінансові труднощі, відсутність можливості втекти).

    Кому ця логіка не зрозуміла (батьки дочок, чоловіки дружин, сини матерів), просто візьміть попередню (чинну до 2017 року) редакцію статті 152 Кримінального кодексу України і порівняйте з чинною, поставивши перед собою просте запитання: навіщо було змінювати стару редакцію?

    Ось тут Ви можете ознайомитися з попередньою редакцією статті 152 Кримінального кодексу України:
    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14/ed20161008#n970

    Державі потрібні платники податків, солдати, споживачі, тому у нинішніх умовах я можу жінкам як потенційним матерям лише поспівчувати і порадити їм забезпечити постійне перебування під наглядом/захистом/охороною задля збереження тілесної недоторканності. Нагадую, що з 1945 року і до 1960 зґвалтування у Радянському Союзі не було злочином. Тобто жінок ґвалтували, вони зверталися до міліції та прокуратури, але жодних правових заходів, крім примушування чоловіка утримувати дитину, радянська влада не вживала.

    Дякую за увагу і витрачений час.

    1. Написав довкола юриспруденції на межі фантазії, і автор сам це розуміє )))

  4. Урод такіх потрібно казнити без суда і сліства.

  5. Такую хрень написал. За изнасилование всегда сажали. А особенно их любят на зонах. А этого урода который девочку изнасиловал- наказать самым строгим образом.

  6. Гандон.
    Дай бог тебя туда где это сам пройдешь

  7. С человека привратится в птицу пока будет сидеть

    1. Во всем виноват инстаграм и Варшанидзе

  8. Предполагаю что это была подстава. Возможно парня хотят развести на немалую сумму денег.

    1. Когда с твоими близкими произойдёт, вспомни за развод на деньги. Если пойдёте в ментовку, значит врете за преступление и хотите развести кого-то. . . Или же нет?!

  9. Головне дожити до камери а там йому допоможуть усвідомити що він зробив!

  10. Туди його, харцизяку-збоченця, там про нього “поклопочуться” колеги ув’язнені.

  11. И это поступок военного человека. А приговор по законам военного времени слабо? Военный-насильник звучит не правда ли? Педофил в военной форме. А как он вообще мог получить офицерское звание? Проходил ли он когда либо медицинскую комиссию? Это же надо каким д*билом быть что бы вступить в половую связь с ребёнком.

  12. Он однозначно п*дор законченый. И таких как он нада казнить сразу!!!
    Но чем думала девочка когда знакомилась со взрослым дядькой???

    1. Пи&дой!чем!!Эти шалавы малолетние в 12 лет знакомятся и на свидание идут с дядьками!Нет слов просто!Интересно это её первое свидание или уже нет! Провокация однозначно была с её стороны, он конечно пид@р, но эта тоже хороша…

      1. Ты кого защищаешь? Педофила? Ему 23 года а ей 12. Даже если и её надоумили на провокацию он был бы порядочным то никогда бы не пошёл бы на провокацию и её стороны. Ребёнок спровоцировал на секс офицера ВСУ. Или ребёнок вундеркинд акселерат или офицер д…бил. Скорее всё таки второе. И прочтите материалы дела там написано он ей угрожал. Поэтому никакой пощады и никаких смягчающих обстоятельств в его защиту не может быть.

  13. Он просто не расчитался с ней, вот ее мамаша и заявила на него.
    Мамаша ее проститутка, отец алкаш. С мая месяца она таскается с военными. Лично видела ее и её подругу с военными возле парка. Все знают, что она за деньги спит мужиками.
    А тут получается дала, а он не заплатил.

    1. А военные какого х…ра спят с девочками? Им заняться больше нечем. Получают такую высокую зарплату, что не знают куда девать деньги. Снимают малолеток и хапают адреналин. А на передовую не хотят сходить, сменить тех кто с начала войны дома не был. Интересное кино получается одни жизни отдают а другие малолеток е…ут. И те и другие военнослужащие.

      1. А военные должны что спасть с мальчиками?
        Теперь этому херою сходить на передовую будет за радость. В камере ему будет худо.

  14. Эта девочка спит с женатыми мужиками в поселке за деньги.

  15. Столько людей в курсе, что она спит с мужиками и никто не заявил про это в полицию. Поздравляю все те кто знал и не сказал- конченный соучастник.

  16. Сил дівчинці та батькам. Це боляче та складно, але він отримає те, на що заслуговує. А дівчинка буде жити, не боячись побачити цю морду у перехожих.

  17. Тварь его ждёт жестокое наказание,он ублюдок будет молиться чтоб сдохнуть!Эта тварь военный который должен охранять и беречь детей и женщин,нужно ещё огласку дать,чего скрыли что эта тварь военный?!Рассказать стране чтоб знали как нас оберегают военные и чем заниматься!

Comments are closed.