ОВІДІОПОЛЬ: «АВТОМАТ», ЯКИЙ «ТРИМАЄ В ЗАРУЧНИКАХ» ТРИ ВУЛИЦІ

Кількість переглядів 2839

21 грудня 2022 року мешканці вулиць Нова та Урожайна в смт Овідіополь запросили журналістів «Альтернатива.орг» з метою виразити своє незадоволення з приводу технічної проблеми ТП-421, на якій автоматичний вимикач не відповідає тої потужності, яку споживають споживачі.

Ця проблема з 02 грудня 2022 року не дозволяє нормально споживати електрику навіть у той час, коли енергетики ДТЕК подають напругу.

На місце приїхав депутат Овідіопольської селищної ради Віталій Лисенко, який довів до жителів вулиць, що він сумісно з заступником Овідіопольського селищного голови Білоциценко В. Г. сьогодні домоглися подати заявку до ДТЕК та отримали номер реєстрації (№ 3972116), що вже надає надію скорішого розв’язання проблеми.

Також депутат Віталій Лисенко висловив своє бажання придбати автоматичний вимикач необхідної потужності, якщо електрики ДТЕК не мають такій у себе на складі.

Мешканці сумісно з депутатом вирішили почекати ще один день. Далі вони намагаються самостійно замінити вимикач.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

7 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: «АВТОМАТ», ЯКИЙ «ТРИМАЄ В ЗАРУЧНИКАХ» ТРИ ВУЛИЦІ

  1. Це дуже плохо працюе депутат Лисенко В А щоб це було перед виборами вин решив цю проблему а не тут скаче паред камерой позор депутату вид партии Майбутни Чегодарь

    1. Ты с Чадерлунги ? Земляк,узналь тебя мей:)пишешь по нашему ,мольодец

  2. Лысенко п..ц. Вы послушайте как он говорит. Его фраза пресса отрегулировала) Даже слово отреагировала не смог выговорить толком. Вот это и есть лицо депутатов, которые покупали ваши голоса. Ему хвосты быкам крутить и то надо подучится. Депутаты позорище Овидиопольской ОТГ. За что боролись то и имеете.

  3. Ну пропіарити Лисенко себе вміє, це безперечно. Всі досягнення собі приписав, особисто при заміні був присутній, навіть селфі на фоні трансформатору зробив, ось тільки на заміну автомату потрапив випадково, проїджаючи позв, коли вже приїхала бригада на його заміну. Зранку він присутній не був, коли приїджала бригада РЕМ, проміряли струм на автоматі, зафіксували що він нагрівається, навіть без високої нагрузки, та прийняли рішення змінити в 12.00, коли буде відключення по графіку, щоб не лишати людей світла на зайві години. Ну Лисенко ж не минув нагоди пропіаритись, хоча до ньго звертались ще 20 днів тому по такому питанню, і ще 20 днів тому він себе бив у груди, що “я сам готовий купити цей автомат, але ж РЕМ все винен, я вже до Савєльєвої звертався, все зробимо, я обіцяю….”. Але ж поки люди не підняли це питання, Роман не висвітлив його в соцмережах, ніяких здвигів не було. Тепер всі досягнення Лисенку, браво!!!! Робіть люди висновки, що пропіаритись на вашій біді кожен гаразд. З повагою Свідок.

  4. Скільки дорослих людей зібралися в одному місці, але жодному не спало на думку дізнатися думку фахівця – енергетика. У кожному дворі стоїть машина, і ніхто не протестує проти того, що ширина вулиці не дорівнює сумі ширин всіх машин жителів, які на ній живуть…

    Не хочу пояснювати і розжовувати, просто нижче кину лінки, а ці виборці ZEro!, Савельєвої та Лисенка нехай самі додупляють, що я хотів їм донести.

    1. https://forum-electrikov.ru/viewtopic.php?t=1668

    2. https://cs-cs.net/avtomaty-ne-vsyo-tak-prosto-no-interesno-vybor-nominala-avtomata

    3. http://www.edinaya-odessa.org/news/n_odessa/134444946-bolee-poloviny-avariy-v-odesskoy-oblasti-daet-odnovremennoe-vklyuchenie-elektropriborov.html

    1. Там одні “спеціалісти” зібралися ))))

  5. В любом случае спасибо всем) и Лысенку, и Варшанидзе, и жителям улиц, и Тдэку сегодня свет был по графику) ура)

Comments are closed.