СУДДЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СУДУ ПОДАЛА У ВІДСТАВКУ

Кількість переглядів 2670

До порядку денного засідання Вищої ради правосуддя 9 лютого 2023 року включене питання розгляду матеріалів щодо звільнення з посади судді Овідіопольського районного суду Одеської області Жижки Олени Валентинівни за загальними обставинами.

Нагадаю, що о5 серпня 2020 року Президент України підписав указ «Про призначення суддів» №313/2020, яким Жижка Олена Валентинівна була призначена на посаду судді Овідіопольського районного суду Одеської області.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

4 thoughts on “СУДДЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СУДУ ПОДАЛА У ВІДСТАВКУ

  1. У нас в суде решают простые вопросы годами …….

  2. Хто може надати відповідь на питання:
    1. Згідно постанови: від 29 грудня 2021 р. N 1456.
    5. Право на проведення перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян надано відповідним уповноваженим особам Національної поліції, СБУ, Національної гвардії, Держприкордонслужби, ДМС, Держмитслужби та Збройних Сил, які визначені в наказі коменданта.
    А де ж подивитися перелік цих осіб? І чи повинні ці особи мати при собі цей наказ якщо намагаються перевірити документи, а то зупинять всі хто забажає.

  3. Мда, му-му тікає, залишивши за собою шлейф тупорил@ї особи, яка не розбираючись і не слухая доводів рубить с плеча і підмахує прокурору.

Comments are closed.