ОВІДІОПОЛЬ: ПОЛІЦІАНТИ ВИЯВИЛИ ВОДІЯ «ПІД ГРАДУСОМ» ЗА КЕРМОМ

Кількість переглядів 4823

06 лютого 2023 року в Овідіополі по вул. Залізнична поліціанти виявили автомобіль OPEL Astra з двома особами у середині стан яких викликав сумнів щодо їх тверезості.

В ході складання протоколу водій автомобілю відмовився від проходження експертизи на вміст заборонених речовин у крові. На нього був складений протокол по ст. 130 КУпАП.

Остаточне рішення з приводу адміністративного правопорушення водія буде прийматись судом.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

18 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ПОЛІЦІАНТИ ВИЯВИЛИ ВОДІЯ «ПІД ГРАДУСОМ» ЗА КЕРМОМ

  1. Что значит “под градусом”?Есть заалючение экспертизы?
    Кто ты?Ясновидящий…😏

  2. Водитель и его пассажир это довольно известные закладчики. В Овидиополе снова начали крышевать этот бизнес. Они ездят на автомобиле по этому району в комендантский час очень часто. Возможно пассажир и он были даже не в состоянии алкогольного опьянения а в состоянии опьянения другими веществами.

      1. Роман! Прохання до Вас як до журналіста звернути увагу правоохоронних органів на функціюнування сайту https://dracon.cc/shop/ через який росповсюджуються наркотики на теріторії Овідіопольської ОТГ.

        1. Яким чином мені звернуть на це увагу? У вас є конкретні прізвища осіб, які цим займаються? Мені потрібні конкретні факти та публічні вислови з цього приводу! Ви всі щось знаєте, але мовчите “у тряпочку”! Мої контактні дані є на сайті. Телефонуйте, пишіть.

      2. Роман в Надлиманском закладки ищут не стесняясь даже днём под воротами.Может поможете?

  3. Да машина эта частый гость в том районе. Закладчики. И сами под кайфом. Там и экспертизы не надо видно что человек принял на грудь не алкоголь, а наркоту. Для таких закон не писан. Они свободно передвигаются улицами Овидиополя в комендантский час, значит их крышуют и полиция и военные. Появления журналиста стало неожиданностью как для полиции так и для героев этого сюжета.

  4. Роман! Прохання до Вас як до журналіста звернути увагу правоохоронних органів на функціюнування сайту https://dracon.cc/shop/ через який росповсюджуються наркотики на теріторії Овідіопольської ОТГ.

    1. А что конкретно может сделать Роман если за этим всем говном стоят полиция и военные. Прав Буданов настоящий указав на крышу наркоторговцев. Или вы такие наивные и думаете, что полиция не знает). Сайт работает открыто, значит им нечего боятся. Вот такая у нас “незламна” система.

      1. Ну як мінімум окремою публікаціею висвітлити цю конкрентну інформацію в смі, взяти інтервю у місцевих керівників МВС та СБУ з цього привоту та ін!!!

  5. Так воєнний стан,по закону воєнного стану,,чому вмирають наші солдати а це сміття живе

  6. Потрібні жорстокі закони,бити щоб аж всрався,а потім бити за те що всрався

  7. у нас в Овидиополе есть конкретные закладчики это Царан Олег Александрович, некий Иван его жена работает возле пятитажки в магазине у Чайковского, Дмитрий Йнак, и якобы крышует их некий Даньков Александр магазин держит возле второй школы, да и магазинов это уже не назвать притон.

    1. ти шо точно знаєш що він розносить,чи може помагаєш.Мій чоловік постійно в дома і не пез….Якщо маєш якісь питання прийди і лічно мені скажи це в очі не х.. тут виписувати

    2. А крышует их Бурдейный с Арменом

Comments are closed.