КАЛАГЛІЯ: ПІДЛІТКИ П’ЮТЬ ТА ПОГРОЖУЮТЬ

Кількість переглядів 3600

Мешканці Калаглії (Овідіопольська громада, Одеська область) 16 березня 2023 року зателефонували до редакції та повідомили, що місцеві підлітки розпивають алкоголь у громадських місцях, серед яких є навіть неповнолітні.

Олена Федорова також повідомила, що один з підлітків, на ім’я Олександр навіть погрожував їй якщо вона буде розповсюджувати це відео та інформацію.

Шановні батьки! Звертайте увагу на поведінку своїх дітей!
Приділіть увагу їх вихованню!

Редакція звернеться з заявою до дільничного з метою проведення профілактичної бесіди з батьками цих підлітків.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
1
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
8
Surprise
Surprise
1

12 thoughts on “КАЛАГЛІЯ: ПІДЛІТКИ П’ЮТЬ ТА ПОГРОЖУЮТЬ

  1. Таких алкоголіків навіть могила не виправить
    Куди наша країна котиться

  2. А що таке? Чому така тиша? Жодного коментаря від батьків, від вчителів. Тобто все нормально? І, навіть, суспільство все це влаштовує? За що, за кого зараз воюють наші герої? За отаку майбутьню пам”ять? Люди схаменіться і робіть висновки.

      1. Якби батьки, отаких “діточок”, заплатили б ” гарненький ” штраф, то і відпрацьовувати нічого не потрібно. Самі відпрацювали б своїх по…..тів.

      2. Як би було добре, якби не було редакторів! Береш смартфон, відправляєш до ЗМІ і там, особливо не роздумуючи і не зважаючи на чинне законодавство, публікують. СУПЕР!

        Але…

        На відео я побачив дітей, зображення яких перебувають під особливим правовим захистом і України, і міжнародних організацій.
        На відео я почув твердження/звинувачення у вживанні дітьми алкогольних напоїв. Голослівні, нічим не підтверджені, що є неприпустимим ані з точки зору журналістських стандартів, ані закону.
        З анотації до відео виходить, що Олена є журналісткою/кореспонденткою (а чи виповнилося їй 18 років?), і вона ж є оператором, тобто автором відзнятого матеріалу. Тоді на якій правовій підставі цей матеріал було опубліковано Варшанідзе на його сайті? Лєночка виконувала редакційне завдання з провокації дітей на неправомірні дії? А якби її там зґвалтували чи виконали погрози і засунули смартфон у дупу? Хто б її лікував, хто б мив, чистив від лайна і ремонтував її смартфон? Хто викликав би лікарів, поліцію і займався лікуванням, у т.ч. психологічним, журналістки-оператора?

        Якомусь поліцейському, судячи з наданої Варшанідзе інформації, наведена у відео інформація стала підставою для “відпрацювання”. Кого? Чого? Хто продав чи передав дітям алкоголь, де вони його дістали? Чому діти без масок? Чому на відео з дітьми реклама алкоголю?

        Давайте, знімайте Лєночку. Будете потім вирішувати її проблеми у відносинах з хлопцями/підлітками/чоловіками та їхніми батьками. Бажаю щастя і вдачі.

        1. Судячи з вашої логіки, дії і висловлювання дітей, правильні. Так тримати. Далеко підемо.

        2. Дякую за побажання!
          Поліціант провів роз’яснювальну співбесіду з деякими дітьми з відео.
          Сподіваємось, що висновки будуть зроблені та надалі таке не повториться.
          Дуже приємно, що публікація викликала такий резонанс. Публічність дисциплінує!

          1. Так для резонанса ты всё и зативал.. Америку открыл !!! Ты видь хочеш кушать а работать нет.

        3. Забери своих бухих отпрысков и не философствуй

  3. Да эти пацаны такие ,и они себя реально так ведут , один из них уже судим , а эти малолетки те которым хочется покурить и распались костер не навести к людям и показать кто они уже на самом деле .

  4. Родителям пофиг так как есть у нех по важнее дела

Comments are closed.