ОВІДІОПОЛЬ: ДЕ ЖИВЕМО ТАМ І «СРЕМО». МЕШКАНЕЦЬ ЗЛИВАЄ НЕЧИСТОТИ НА ВУЛИЦЮ

Кількість переглядів 5287

21 травня 2023 року на електронну пошту редакції надійшло повідомлення про те, що в смт Овідіополь по вулиці Транспортна течуть каналізаційні стоки з приватного домогосподарства прямо по вулиці. Я перевірив, інформація підтвердилась.

Як виявилось, це мешканець смт Овідіополь Анатолій Граматик. Як пояснив господар, у нього є деякі проблеми з вигрібною ямою, що своєю чергою викликає такі викиди.

На місце була викликана поліція та написана заява. Сподіваюсь Анатолія притягнуть до відповідальності та змусять виправити ситуацію з вигрібною ямою

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
10
Surprise
Surprise
1

37 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ДЕ ЖИВЕМО ТАМ І «СРЕМО». МЕШКАНЕЦЬ ЗЛИВАЄ НЕЧИСТОТИ НА ВУЛИЦЮ

  1. Дать тряпку и пусть этот срун идет и убирает, нет тряпки пусть тогда языком слизывает. Там в парке Славы матери с деньги гуляют и вынуждены нюхать вонь этого лоха педального который даже с ментами сытса поговорить

    1. Горячо поддерживаю вашу точку зрения!
      Этот козёл еще тот лох, причём педальный!
      А жена про всё это знала и не сообщила в правоохранительные органы! На неё тоже нужно протокол выписать за отказ сотрудничества с правоохранительными органами и с журналистом!
      Даже взятку не додумались дать, придурки!

  2. В Європі шаг вліво шаг вправо –штраф,так і потрібно нам!!!

  3. Проверьте еще одного такого же «сруна»
    Зелинский, по ул Колисниченко
    Пройти невозможно

  4. От засранці,а з виду хозяйка,ха ха

  5. А скільки ще таких патріотів і господарів на словах?!!

      1. До того що з виду добрі і чесні а в душі гнилі ,є такі люди

      2. Патріотом можно бути духовно і культурно

  6. Те, що відбувається звісно шокує. Але мені більш соромно за цього “журналіста-самозванця” який незрозуміло якою мовою кричить. Та мабуть журналіська етика дозволяє казати “сремо”? Цікаво дізнатись, хто йому видав документи на право займатися цим видом діяльності. Сором.

    1. Молодець журналіст! Дав тобі під хвоста.

    2. Черговий виступ дна журналістики Варшенідзе Роман, звідки воно вилізло? маріонетка та провокатор…
      Справа в тому що, освітлювальні події і відсутність здібності адекватно висловлюватись через недоумкуватості – найчастіше далекі від суті самого питання.

    3. Падаль ціпеніючий і ховаючий погляд за відсутності камери

  7. Все правильно, все по делу, но нужно было этого граматика еще носом потыкать в его же саку как нашкодившего кота

  8. Саме так! Журналіст дав під хвіста і навіть дав на клик!

  9. Граматики хватит срать, касается всех Граматиков, у кого такая фамилия. Каждый срет по особому, особенно в фб и во все известном кафе на Молдове , там она тоже подсирает и без ямы с канализации

  10. Так і треба, треба бути вдячним хто написав листа і Роману. Фу, ну як не голки і не стидно, молоді ж люди

    1. Якщо у вас є будь-яка інформація звертайтеся:
      Звернення громадян: +38 (044) 256-99-91
      E-mail: callcenter@ssu.gov.ua

  11. Такая вонь возле дома и на улице. Ну это наверное свойственно только для Овидиопольской ОТГ). Я не зря отметила что возле дома. Ведь при смене направления ветра вся это зло-вонь во дворе молодых людей. Они сами нюхают эти “ароматы” и предлагают это делать всем прохожим. Извращенцы??? Ну по другому не назовёшь. Отмазка неисправная сливная яма, не является оправданием. Если по той или иной причине что то неисправное то люди перестают этим пользоваться и устраняют неисправность. А то что это антисанитария, а на улице скоро наступит жара да вонь разнесётся до самого поселкового. Знаете если бы депутаты хоть как то интересовались что происходит в нашей ОТГ. То этот безпридел был бы замечен хозяева были бы привлечены к административной ответственности, тогда быстро бы исправили
    эту ситуацию. В любой стране Европы за вот это такой бы штраф наложили, численность которого была бы больше стоимости дома этих ” хозяев”.

  12. Этот толик, ещё та гнNда!!!
    Деловой сYка перец.
    Сосёт хYи у старших, и считает себя перцем.

    Так что Роман. Береги себя.

    Да, и он кореш Армена, видимо точно отсасыват.

    1. Якщо у Вас є будь яка інформація звертайтеся за телефоном, або відправляйте листа анонімно;
      Звернення громадян: +38 (044) 256-99-91
      E-mail: callcenter@ssu.gov.ua

  13. Этому городу нужен новый герой…..засрамэн)))

  14. Треба вводити штрафи за все і якомога високі штрафи,а то так довго будемо перестраюватися

  15. На одних штрафах можно сделать с Овидиополя лялечку

    1. Проходил сейчас там, какашки так и не убраны. Вонь идет аж в магазин напротив Славы, продавщица ругается но сделать ничего не может. Вся надежда что пройдет дождь и все смоет. Но в памяти навсегда граматик останется как нечистоплотная свинья которая живет в своем навозе и довольно хрюкает

    1. А чему радоваться,пристань в аварийном состоянии они катер пустили и ещё пиарятся
      Тьфу позорище

  16. Роман, так ведь у него такая же логика как у вас. Бабки есть, значит и дальше можно нарушать и платить штрафы 🤷🏻‍♂️ Роман Варшанідзе :
    17.05.2023 о 14:05
    Якщо я порушив правила дорожнього руху, єдиний шлях притягнути мене до відповідальность – повідомити поліцію. Я дійсно іноді порушую правила дорожнього руху та при складанні відповідного протоколу сплачую штраф.

    1. Побачимо, як на нього складуть протокол та як він сплатить штраф.
      Хочу ще зауважити, що коли екологічна інспекція це перевіре та встановить розмір збитків, тут може бути і кримінальна відповідальність.

      1. Сьогодні я згадав сцену із фільму “Джентльмены удачи”: “Украл, выпил, в тюрьму. Украл, выпил, в тюрьму”. Роман, він завтра заплатить штраф, і далі буде зливати оцью всю свою срань на вулицю. Так само, як і ви – порушили ПДР, заплатили штраф, і далі продовжуєте порушувати. Ні вам, ні йому не допоможуть ніякі штрафи, якщо ви і вам подібні не змінять своє відношення до оточуючих вас людей. Агресія породжує ще більшу агресію.

        1. Вовчик самий найкращій агресор – це ти. Саме ти і є самим злісним порушником, якого постійно притягують до відповідальності.

  17. Не тільки граматик. Були свідками, як біля заготзерно вугловий будинок— зливав каналізацію, яка текла прямо по доріжці яка веде до стадіону вздовж стіни заготзерно. І йому по барабану.

  18. Романе, я знаю як порушувати, не створюючи ні для кого небезпечних ситуацій, і при цьому не нести відповідальності, навіть якщо мене зловили, як то кажуть – на гарячому. Але я ніколи цим не зловживаю, на відміну від вас. А щодо ваших звинувачень до мене, то будьте ласкаві, опублікуйте хоча б один доказ, де мене було притягнуто до відповідальності. Інакше, ви – балабол.

Comments are closed.