ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: «АГРО-ДОЛИНА» ЗНОВУ СТВОРЮЄ ПРОБЛЕМИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ

Кількість переглядів 2276

28 червня 2023 року до редакції зателефонувала депутат Великодолинської селищної ради Яніна Мостова, яка повідомила, що у смт Великодолинське великовантажний транспорт, який прибув на розвантаження до ТОВ «Агро-долина» знову створює затори по вул. Станційна.

На місце приїхали депутат Яніна Мостова, Великодолинський селищний голова Микола Лук’янчук, представники комунального підприємства.

Також на місце викликана поліція та написана зава про порушення правил благоустрою великовантажним транспортом.

Великодолинський селищний голова Микола Лук’янчук мав спілкування з представником ТОВ «Агро-долина», який запевнив, що до 19:00 проблема з великовантажним транспортом буде вирішена.

Депутат Яніна Мостова після 19 години прибула на місце та констатувала: хоч транспорту стало менше, повністю проблема, на даль, поки не вирішена…

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: «АГРО-ДОЛИНА» ЗНОВУ СТВОРЮЄ ПРОБЛЕМИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ

  1. Роман,доброго дня,ці фури починаються з дороги від Барабойського повороту на Великодолинське,вздовж лісополоси до військового містечка,на всіх поворотах

  2. Жовта дорога від Барабойського переїзду до військового містечка та по вулиці Станційна частково розбита, ще пару днів і буде капець. Хто буде ремонтувати, турки чи придурки?

  3. Ясний пень будуть робити не турки, а придурки.

  4. А чому депутати Нікітінський і Нікітінська які кожен день там їздять не бачили цю проблему і не спробували якось вирішити, а інший депутат хоч спробувала?
    А хоча тут не має дитячих… і по округлій морді можна отримати….
    Чи вже чемодани пакуєте до росії?
    Юрко напиши, знаю що тут читаєш;)

    1. а не вирішили саме тому, що це депутати нікітінський і нікітінська …

  5. Усе це бізнес, армян бyдy будувати хyйовy дорогу кожного року, щоб відмивати кошти закладені на дорогу від сільської ради, а фури за відкат будуть ломати дорогу, і це все круговорот відкатів, нічого не змінюється, котимось у дупу. І в цьому ми винні, бо якщо піднімати гвалт, то прийдуть три людини, які не бояться, яких потім приберуть наші ОПГ, яку кришує депутат, який Вам так подобається, та не став головою.

  6. Депутат (Нікітінський) як депутат, але ж є депутат на посаді який отримує заробітну плату з наших податків. Крім нього є заступник голови з виконавчої роботи, є цілий голова, то невже не можна навести порядок? Досить мукати і відговорки шукати.

    1. ви ж в курсі, що депутати місцевих рад не отримують зарплатню?

  7. Є депутати, які займають посади і отримують заплату – Гончаров, Грущенко, Солодухо, Перун, Курко

Comments are closed.