ЧОРНОМОРСЬК: ОСББ «РАДІСНА 21» ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ГОЛОВИ ОВА ОЛЕГА КІПЕРА

Кількість переглядів 769

06 липня 2023 року голова ОСББ «Радісна двадцять один» Григорій Щербатих разом з активними мешканцями будинку завітали до Одеської обласної військової адміністрації з метою вручення звернення, на ім’я Кіпера О. О.

Конфлікт організації співвласників багатоквартирного будинку, розташованого по адресу: м. Чорноморськ вул. Радісна, 21 продовжується.

Нагадаю, що 22 червня 2023 року ДП «МОНОЛІТ-СЕРВІС», дочірня структура будівельної компанії «МОНОЛІТ» припинила електропостачання мешканцям 83 квартир ОСББ «РАДІСНА ДВАДЦЯТЬ ОДИН». Ми про цю ситуацію писали:

Електропостачання відновити вдалось лише через 57 годин, але виявилось, що трансформаторна підстанція, якою керує ДП «Моноліт сервіс» взагалі немає власника. Проте, з невідомих причин, керуюча компанія продовжує нею керувати та використовувати, як метод тиску на незговірливих мешканців будинку № 21, які намагаються отримати повну самостійність від компанії, яка фактично є банкрутом.

ОСББ «Радісна двадцять один» дуже сподівається на втручання керівництва військової адміністрації у ситуацію, з метою отримання прямого договору на електропостачання від оператора системи розподілу, що надасть можливість власникам квартир будинку отримувати електроенергію за побутовим тарифом.

Спостерігаємо за ситуацією далі…

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЧОРНОМОРСЬК: ОСББ «РАДІСНА 21» ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ГОЛОВИ ОВА ОЛЕГА КІПЕРА

  1. Хто (ім’я) брав інтерв’ю (тримав мікрофон) у лисого і істерички? Варшанідзе у гримі, окулярах і перуці? Чому не зазначений співавтор репортажу?

    Рома, якщо напишеш не брехливі відповіді на мої питання, я дам пораду, як цю ситуацію врегулювати ЗАКОННО.

Comments are closed.