ТЕПЛОДАР: ЗА ДОПОМОГОЮ «ТИТУШЕК» ЗДІЙСНЕНА СПРОБА ЗАХОПЛЕННЯ ВРОЖАЮ ЗЕРНОВИХ

Кількість переглядів 1772

07 липня 2023 року біля Теплодару, в результаті корпоративного конфлікту здійснена спроба захоплення врожаю зернових. Орендодавець ТОВ «Колос» в особі засновника Кобилянського Валентина Олександровича та директора Тищука Вадима Миколайовича, не розірвавши договір оренди з ФГ «Колос-2021», за допомогою 70 осіб, які мали шеврони охоронного агентства «Armada», заблокували орендовані приміщення та мали намір розпочати збирати врожай ФГ «Колос-2021».

На місце викликали поліцію.

Нам вдалось поспілкуватись з директором ФГ «Колос-2021» та засновником ТОВ «Колос» Віталієм Разумовим та дізнатись його точку зору з привода конфлікту (дивиться подробиці у відео сюжеті).

Інша сторона конфлікту, а саме засновник ТОВ «Колос» Валентин Кобилянський та директор ТОВ «Колос» Вадим Тищук відмовились коментувати ситуацію з намагання привласнити врожай Віталія Разумова (дивиться подробиці у відео сюжеті).

Адвокат Максим Боднар довів директору Вадиму Тищуку нікчемність його позиції та запропонував звернуться до суду, якщо він бажає достроково припинити дію договору.

Слідчий поліції зібрав матеріали та опитав свідків. Вирішується питання реєстрації заяви до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаю, що 05 липня Віталій Разумов розповів редакції «Альтернатива.орг» про «туалетну» схема, яку Валентин Кобилянський використав для привласнення земельної ділянки площею 11,920 га у селищі Радісне Авангардівської громади. Ось репортаж з цього приводу:

АВАНГАРДІВСЬКА ГРОМАДА: КРИМІНАЛЬНІ СХЕМИ ВАЛЕНТИНА КОБИЛЯНСЬКОГО

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

3 thoughts on “ТЕПЛОДАР: ЗА ДОПОМОГОЮ «ТИТУШЕК» ЗДІЙСНЕНА СПРОБА ЗАХОПЛЕННЯ ВРОЖАЮ ЗЕРНОВИХ

  1. Где начальник следствия куралов взяточник уже всё не ходиш

  2. Охраников в армию нада отправить готовые бойцы🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤬🤬🤬

Comments are closed.